• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

TBMM Başkanvekili Aydın’dan, 1954 Spora Destek

TBMM Başkanvekili Aydın’dan, 1954 Spora Destek
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman 1954 Spor kulübünün üst lige çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman 1954 Spor kulübünün üst lige çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

TBMM Makamında Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ve beraberindeki heyeti ağırlayan Başkanvekili Ahmet Aydın, takımın son haftalardaki çıkışının büyük bir keyifle takip ettiklerini belirtti. Kulüp Başkanı Hüseyin Koç'un tam bir Adıyaman sevdalısı olduğunu ve ilin tek profesyonel takımı olan Adıyaman 1954 Spor kulübüne ellerinden geleni yapacaklarını belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Hızla büyüyen gelişen kentimizin takımımın Bal liginde mücadele ediyor olması bizleri üzmekte. Hüseyin Koç'un büyük fedakarlıkları sayesinde BAL Ligine yükselmeyi başaran takımımız son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle Adıyamanlı hemşerilerimizi olduğu gibi bizleri de sevince boğmakta. Bu takımın öncelikle mücadele ettiği BAL liginde şampiyon olup 3. Lige yükselmesi bizlerin en büyük temennisidir. Hüseyin Koç başkanımıza ve takıma katkı sunmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Gençlerimizin ve sporseverlerimizin en büyük arzusunun takımımız Adıyaman 1954 sporun üst lige çıkması olduğunu çok iyi biliyoruz. İlimizle ilgili her konuda olduğu gibi spor konusunda da yapılması gerekenleri sonuna kadar yapacağız. Şehrimiz, Adıyamanlı hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. El ele verip kentimizin takımını hak ettiği lige taşımak için çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle nezaket ziyaretinde bulunan Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda takımımız Adıyaman 1954 spor kulübüne başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın Adıyaman'ın her türlü sorununa eğildiği gibi Adıyaman 1954 Spor kulübüne sahip çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü Başkanı Hüseyin Koç, "Sezon başında yüklenmiş olduğumuz sorumluluğun farkındayız. Sezon başında aldığımız birkaç kötü sonuç sonrası çok erken toparlandık ve üst üste aldığımız galibiyetler neticesinde puan sıralamasında çok iyi bir yere geldik. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilimiz Ahmet Aydın ve sayın valimiz takımın başarısı için ellerinden geleni yapmaktalar. Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'ın destekleri sayesinde AKEDAŞ kurumundan ilk desteğimizi aldık. Farklı kurumlardan destek alabilmemiz noktasında girişimleri oldu. Sayın başkanvekilimize bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum, inşallah sezon sonunda hedefimize ulaşıp, şampiyonluğu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'a hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın makamında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ve Takım Menejeri Abuzer Şahin bulundu.

TBMM Başkanvekili Aydın’dan, 1954 Spora Destek

TBMM Başkanvekili Aydın’dan, 1954 Spora Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim