• BIST 9509.17
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

TBMM Başkanvekili Aydın Kahta’da İncelemelerde Bulundu

TBMM Başkanvekili Aydın Kahta’da İncelemelerde Bulundu
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde inşaatı devam eden binalarda ve Seyir...

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde inşaatı devam eden binalarda ve Seyir Tepesinde incelemelerde bulundu.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde inşaatı devam eden binalarda ve Seyir Tepesinde incelemelerde bulunarak, Kahta ilçesinde yatırımların bir bir hayata geçtiğini belirtti. Aydın, "Bilindiği üzere Kahta SGK ilçe müdürlüğümüz kiralık bir binada hizmet vermekte. İhalesi yapılan SGK İlçe Müdürlüğümüzün temeli atılarak inşaat çalışmaları başlatıldı. İnşallah en kısa sürede tamlanarak hizmete girecektir. Binanın bitmesiyle birlikte fiziki anlamda daha rahat ve daha modern bir mekanda Kahta ilçemizin yanı sıra Sincik ve Gerger ilçe halkına hizmet verecektir. İlimize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Kahta seyir tepesinin Kahta ilçesine ve Kahtalılara nefes aldıracağını belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Barajın hemen yanı başında başlatılan Seyir Tepesi projesi hızla ilerliyor. İlk günden bugüne proje ilerledikçe güzellikler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Burası tamamlandığında insanların burada rahat nefes alabileceği hemşerilerimizin çoluk çocuğuyla gezip, görebileceği, dinlenebileceği, deniz manzarasını andıran baraj manzarasında nefes alabileceği bir mekana kavuşturacağız. Burada yürüyüş alanları, bisiklet yolları, yeşil alanlar, piknik alanları, çocuk parkları, kondisyon aletleri, seyir terasları ve anfi tiyatro olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SGK İlçe binası inşaatında ve seyir tepesinde yaptığı incelemelerin ardından Kahta girişinde temeli atılan Kahta Fen Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın özellikle eğitim alanında yapılan yatırımları gördüğünde çok mutlu olduğunu ve duygulandığını kaydetti.

TBMM Başkanvekili Aydın Kahta’da İncelemelerde Bulundu

TBMM Başkanvekili Aydın Kahta’da İncelemelerde Bulundu

TBMM Başkanvekili Aydın Kahta’da İncelemelerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim