• BIST 9714.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

TBMM Başkanı Kahraman'dan parlamento muhabirlerine ziyaret

TBMM Başkanı Kahraman'dan parlamento muhabirlerine ziyaret
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, hakikaten güzel bir anayasaya ihtiyaç olduğunu belirterek, bütün partilerin ittifak ettiği...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, hakikaten güzel bir anayasaya ihtiyaç olduğunu belirterek, bütün partilerin ittifak ettiği konunun bu olduğunu söyledi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Parlamento Muhabirleri Derneği (PMD) ile basın mensuplarını ziyaret etti. Basın ofislerini gezen Kahraman, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gazetecilere nice seneler dileyen Kahraman, toplumun her kesiminin belli bir günde yad edilmesinin güzel olduğunu kaydetti. Sembolik bir gün olduğuna dikkat çeken Kahraman, Meclis'teki basın mensuplarından çalışmalarından destek beklediklerini kaydetti. PMD'nin çalışmaları hakkında bilgi alan Kahraman, derneğin 800 üyesinin olmasının güzel olduğunu kayetti. Duayenin kim olduğunu soran Kahraman'a foto muhabiri Mustafa İstemi olduğu söylendi. Geçmiş zamanlardan isimler soran Kahraman'a, tutuklu bulunan gazeteci Erdem Gül hatırlatılınca "Doğru, mevzu hafif hafif getiriyor. Çay çok güzel." değerlendirmesinde bulundu. Bu diyalog gülüşmelere yol açtı.

Zaman zaman başka değerlendirmeler olduğunu dile getiren Kahraman, "Mesela bir arkadaşımız tutmuş, Meclis Başkanlık Divanı toplantısında hindi dolması yendi demiş. Anadolunun böyle bir geleneği olmamakla beraber; yılbaşına doğru gidiyorduk mesaj veriyor. Böyle biraz değiştiriyorlar haberleri. Herhalde onlar daHa genç." diye konuştu.

"Mevzu Anayasaya da gelsin mi?" sorusuna Kahraman, "Gelmesin. Hakikaten güzel bir anayasaya ihtiyacımız var. Bütün partilerin ittifak ettiği konu bu. Daha önceki basın toplantısında açıkladım. İnşallah bir değişiklik, güzel bir anayasa olur." karşılığını verdi.

TBMM Başkanı Kahraman'dan parlamento muhabirlerine ziyaret

TBMM Başkanı Kahraman'dan parlamento muhabirlerine ziyaret

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim