• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Tavşanlı’daki Yayalaştırma Projesinde Değişiklik

Tavşanlı’daki Yayalaştırma Projesinde Değişiklik
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Trafik Komisyonu'nun aldığı karar doğrultusunda hayata geçirilen yayalaştırma projesi yapılan son değişiklikleri...

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Trafik Komisyonu'nun aldığı karar doğrultusunda hayata geçirilen yayalaştırma projesi yapılan son değişiklikleri kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Güler, daha önce Emirler ve Emet caddelerinin trafiğe kapatıldığını ancak uygulamadaki sıkıntıları değerlendirdikten sonra Emet Caddesi'ni tekrar trafiğe açtıklarını söyledi. Güler, "Tavşanlı İlçe Trafik Komisyonu kararıyla yayalaştırma projesi kapsamında Emirler Caddesi ile Emet Caddesi'ni trafiğe kapatmıştık. Buradaki amaç uygulamayı hayata geçirip, devamında varsa eksiklikleri görüp, tekrar düzenlemekti. Biz de ilk iki günü sıkı takipte bulunarak bu uygulamanın ilçe merkezindeki trafiği olumsuz yönde etkilediğine kanaat getirdik. Emirler Caddesi'nin tamamını yayalaştırdık, devamındaki Emet Caddesi'ni ise tekrar trafiğe açtık. Özetle söyleyecek olursak, Halk Bankası ile Eski Otogar Kavşağına kadar olan alan, Ada Caddesi ve İstiklal Caddesi'nin Garanti Bankası önü tekrar eskisi gibi trafik açıldı. Diğer taraftan Ziraat Bankası önünden Küçük Meydan'a, Serdaroğlu Geçidinden Domaniç Caddesi'nin bağlantı noktasına kadar olan alan ve buradan da Kemal Zeytinoğlu Caddesi'nin bağlantı noktasına kadar olan kısım araç trafiğine kapatılarak yayalaştırıldı" dedi.

Emirler Caddesi üzerindeki bu alanlara, gündüz saat 11.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında araç girişi yapılamayacak. Bu arada, yayalaştırma projesinin vatandaşlardan gelen talep üzerine projelendirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Güler, hakaret sınırlarına ulaşmayacak her türlü eleştiriye açık olduklarını ve bu uygulamanın da sürekli takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. Başkan Güler, "Tavşanlı'da despot bir yönetim yok. Biz yaptığımız bütün projeler ve çalışmalarımızı vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda yapıyoruz. Burada esas anlayışımız toplum adına karar almaktır. Toplumun büyük bölümünün faydasını gözeterek yürüttüğümüz çalışmalarda bireysel anlamda memnuniyetsizler olabilir. Bunlara da takılıp kalmamalıyız" ifadelerini kullandı.

Tavşanlı’daki Yayalaştırma Projesinde Değişiklik

Tavşanlı’daki Yayalaştırma Projesinde Değişiklik

Tavşanlı’daki Yayalaştırma Projesinde Değişiklik

Tavşanlı’daki Yayalaştırma Projesinde Değişiklik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim