• BIST 9474.94
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Tavşanlı’da ’Grip Ve Tedavi Yöntemleri’ Söyleşisi

Tavşanlı’da ’Grip Ve Tedavi Yöntemleri’ Söyleşisi
Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Belediyesi ile Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi işbirliğinde hazırlanan sağlık söyleşisinde katılımcılara grip...

Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Belediyesi ile Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi işbirliğinde hazırlanan sağlık söyleşisinde katılımcılara grip ve tedavi yöntemleri anlatıldı.

Enfeksiyon Hastalıkları Uzman Dr. Davut İpek, katılımcılara grip, bulaşma yolları ve tedavi yöntemleri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Tavşanlılıların sorularını da yanıtlayan Uzm. Dr. Davut İpek, son yıllarda yaygınlaşan aşılar konusuna dikkat çekti. Grip aşısının ekim ve kasım aylarında yapıldığını söyleyen Dr. Davut İpek "Grip hastalığı ölümcül sonuçlar doğurabilir. Eğer kendinizi çok hasta hissediyorsanız mutlaka hastaneye gelmelisiniz. Bizim için ilk 48 saatte müdahale etmek çok önemlidir. Aşılama hiç hasta olmayacağız anlamına gelmiyor. Koruyuculuk oranı yüzde 70'ler seviyesinde. Hasta olsak da çabuk atlatmamıza ve bağışıklık sistemimizin direncini arttırmaya yardımcı oluyor" dedi

Konferansın sonunda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Davut İpek'e günün anısına hediyeler taktim ederken, kültürel ve sosyal projelere ağırlık vereceklerini söyledi. Başkan Mustafa Güler konuşmasında; "Tavşanlı Belediyesi olarak Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ile birlikte yürüttüğümüz konferanslar devam edecek. Belediye olarak 2016 yılında etkinliklere ağırlık vereceğiz. Benim sizden bir isteğim var. Bu çalışmaları yaparken beklentimiz salonların dolması ve amacına ulaşmasıdır. Buradaki değerli bilgileri komşularınıza, akrabalarınıza anlatarak onları da salonumuza getirmelisiniz. Bugün bizi bilgilendiren doktorumuza ve başhekimimiz Ünal Ünal'an nezdinde sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye belirtti.

Bu arada Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi çalışanları tarafından konferansa katılan vatandaşların ücretsiz şeker taraması yapıldı. Kan değerleri yüksek görülen kişiler polikliniklere yönlendirildi.

Tavşanlı’da ’Grip Ve Tedavi Yöntemleri’ Söyleşisi

Tavşanlı’da ’Grip Ve Tedavi Yöntemleri’ Söyleşisi

Tavşanlı’da ’Grip Ve Tedavi Yöntemleri’ Söyleşisi

Tavşanlı’da ’Grip Ve Tedavi Yöntemleri’ Söyleşisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim