• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Tavşanlı’da Araç Üst Geçit Projesi

Tavşanlı’da Araç Üst Geçit Projesi
Tavşanlı'da ulaşım adına yürütülen en önemli projeler arasında yerini alan araç üst geçit projelerinin yapımına 2016 yılı içerisinde start verilecek.

Tavşanlı'da ulaşım adına yürütülen en önemli projeler arasında yerini alan araç üst geçit projelerinin yapımına 2016 yılı içerisinde start verilecek. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bölge Müdürlüğü personeliyle birlikte DDY Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje üzerinde görüş alış verişinde bulunulurken, şehir içi ve çevre yolu alternatif güzergahları da ele alındı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler konuya ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: "Geçtiğimiz aylarda Kütahya Valimiz Şerif Yılmaz başkanlığında Tavşanlı'da yaptığımız istişare toplantısından sonra Emet ve Kuruçay demiryolu geçişlerinde planlanan araç üst geçit projelerinin hazırlıkları hızla ilerliyor. Karayolları Bölge Müdürümüz Mehmet Yazıcıoğlu ve ekibiyle hazırlanan proje üzerinde görüşlerimizi paylaştık. Toplantıda DDY Genel Müdürlüğünün inşaatı sırasında şehir içi ve çevre yolu trafiğinin alternatif güzergahlarını konuştuk. Üst geçitlerde sona yaklaşıldı. İnşallah bu yıl inşaatına başlanacak. Bu arada kamuoyunun bildiği üzere Tavşanlı-Emet karayolunun Balıkesir kavşağından Moymul Ovası'nı takiben Tepecik bağlantısının ihalesi yapılmıştı.Ancak firmanın zayıflığı ve ayrılan bütçenin köprülü kavşaklar için yetersizliği bu bağlantı hattının yapımını uzatacağı için adı geçen 6 km'lik hattın köprülü kavşaklar ile bu sene içinde yeniden ihaleye çıkılması ve inşaatına başlanması için görüşmeler yaptık. İnşallah 2016 ilçemiz için yatırım ve projelerin hayat bulduğu bereketli bir yıl olacak. Bu projelerin takibini birlik ve beraberlik içerisinde yürütüyoruz. Komisyon Başkanımız Vural Kavuncu, Valimiz Şerif Yılmaz, Kaymakamımız Numan Hatipoğlu ve AK Parti İlçe Başkanımız Hilmi Gümüş ile takip ettiğimiz bu projeler ilçemizin yaşam standartlarını ve kalitesini arttıracaktır. Emeği geçen herkese Tavşanlı halkı adına teşekkür ediyorum." (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim