• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Tatvan’da “turizm istişare” toplantısı

Tatvan’da “turizm istişare” toplantısı
Bitlis'in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) öncülüğünde Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) ve Tatvan Otelciler ve Acenteler Derneğinin katılımıyla...

Bitlis'in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) öncülüğünde Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) ve Tatvan Otelciler ve Acenteler Derneğinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız'ın katılımıyla Tatvan'daki bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, ilçenin turizm potansiyelleri masaya yatırılarak, turizm atağı için neler yapılması gerektiği üzerine istişarelerde bulunuldu. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantı sonunda bölgenin turizm potansiyellerinin ortaya çıkarılarak, gerekli adımların atılması konusunda fikir birliğine varılırken, Turizm ve Tanıtma Platformu'nun (TUTAP) Bitlis İl Temsilciliğine ise Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin getirildi.

Düzenlenen toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız, Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) olarak Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) ile kentteki tarihi mekan ve doğal güzelliklerin tanıtımını yaparak turizme kazandırılması için protokol imzaladıklarını belirtti. İmzalanan protokol kapsamında ilde çekimlere başladıklarını belirten Yıldız, yapılacak tanıtım atağının ardından kentin turizm potansiyellerinin daha çok bilineceğini ve bunun sonucunda da Bitlis'in turizmde hak ettiği yere geleceğine inandığını dile getirdi.

Tatvan Otelciler ve Acenteler Derneği üyeleri ise, turizm atağı için üzerilerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Bakırhan da, TATSO olarak her zaman yapılan yatırım ve girişimleri desteklediklerini belirterek, bölgenin turizmde hak ettiği konuma gelmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Tatvan’da “turizm istişare” toplantısı

Tatvan’da “turizm istişare” toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim