• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Tatvan’da Kömür Dağıtımı Devam Ediyor

Tatvan’da Kömür Dağıtımı Devam Ediyor
Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak yapılan kömür...

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak yapılan kömür yardımlarının dağıtımı aralıksız devam ediyor.

Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri tarafından titizlikle takip edilen dağıtımlar kapsamında ilçeye bağlı 57 köy ve bu köylere bağlı mezralardaki kömür dağıtımları sorunsuz şekilde tamamlanırken, ilçe merkezinde ise dağıtım yapılacak 22 mahalleden 13'ünün dağıtımı tamamlandı. Geriye kalan 9 mahallenin kömür dağıtımları ise aralıksız sürüyor. Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın kömür dağıtımları ile ilgili bilgi veren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, ihtiyaç sahibi ailelere bu yıl aile başı 1,5 ton kömür yardımı yapıldığını söyledi. Kömür yardımı dağıtımının aralıksız devam ettiğini kaydeden Kaymakam Murat Erkan, "Kömür dağıtımlarımız şimdiye kadar sorunsuz şekilde devam etti. Bu kapsamda ilk etapta aciliyet durumuna göre dağıtım başlattığımız 57 köyümüz ve bağlı mezralardaki dağıtımlar sorunsuz şekilde tamamlandı. Köy ve mezraların toplamında 2 bin 566 aileye toplam 2 bin 849 ton kömür dağıtıldı. İlçe Merkezinde ise şimdiye kadar Yeşilmezra, Çağlayan, Fuar, Karataş, Tuğ, Pınarbaşı, Yenimahalle, Hidayet, Aydınlar, Sosyal, Saray, Sahil ve İşletme mahallelerinde bin 850 aileye 2 bin 776 ton kömür dağıtımı yapıldı. Geriye kalan 9 mahallemiz içinde dağıtımlar aralıksız devam ediyor. İnşallah nakliye noktasında ve hava şartlarına bağlı sıkıntılardan kaynaklı sıkıntılar oluşmaması durumunda dağıtımları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Ben bu anlamda, dağıtımların sorunsuz ve hızlı şekilde yapılmasına katkı sunan SYDV ekibimize teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşların bu yıl dağıtılan kömürden memnun kaldıklarını da dile getiren Kaymakam Erkan, "Hem havayı kirletmediği için hem de çok iyi yandığı ve iyi ısı verdiği için kömürü kullanan vatandaşlar da dağıtılan kömürden son derece memnun kaldı" diye konuştu.

Tatvan’da Kömür Dağıtımı Devam Ediyor

Tatvan’da Kömür Dağıtımı Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim