• BIST 9511.06
  • Altın 2492.507
  • Dolar 32.5959
  • Euro 34.8056
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Tatvan’da kar durdu, karla mücadele başladı

Tatvan’da kar durdu, karla mücadele başladı
Yaklaşık 5 gündür yoğun kar yağışı, tipi ve fırtınanın etkili olduğu Bitlis'in Tatvan ilçesinde, kar yağışının etkisini azaltmasıyla Belediye...

Yaklaşık 5 gündür yoğun kar yağışı, tipi ve fırtınanın etkili olduğu Bitlis'in Tatvan ilçesinde, kar yağışının etkisini azaltmasıyla Belediye şehir merkezinde geceli gündüzlü karla mücadele çalışması başlattı.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde 21 iş makinesi ve 80 personelle vardiyalı olarak gece ve gündüz karla mücadelesini sürdüren Tatvan Belediyesi, yağışın etkisini azaltmasıyla birlikte ilçenin Cumhuriyet Caddesi ve ara sokaklarda kar temizliği çalışması başlattı. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki araçların kaldırılmasıyla başlatılan temizlik çalışması kapsamında kar yığınları kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşınıyor.

Kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 21 iş makinesi ve 80 personelle vardiyalı olarak gece ve gündüz karla mücadeleyi sürdürdüklerini söyledi. Cumhuriyet Caddesi üzerinde kar temizliği çalışması, ara sokak ve mahallelerde ise karla mücadele çalışması yürüttüklerini kaydeden Başkan Aksoy, "Belediye olarak tüm imkanları sonuna kadar zorlayarak karla mücadele çalışması yürütüyoruz. Bu anlamda 21 iş makinesi ve 80 personelle vardiyalı olarak gece ve gündüz karla mücadele çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bugün de kar yağışının etkisini azaltmasıyla birlikte ilçemizin Cumhuriyet Caddesi üzerinde kar temizliği yaptık. Buradaki kar yığınlarını kamyonlara yükleyip şehir dışına taşıyoruz. Aynı zamanda mahallelerde de çalışmalar devam ediyor. Şu an bütün cadde ve sokaklar açık durumda ve yol genişletme çalışmalarımızı da başlattık. Tüm okulların yollarını açtık ve okul bahçelerinde çalışmamızı tamamladık. Kar temizleme çalışmamızda sıkıntı yaşamamak ve vatandaşların sıkıntılarına hızlı şekilde yanıt olabilmek için sürücülerden ricamız, araçlarını gelişigüzel park etmemeleridir." diye konuştu.

Trafik akışı zabıta ekipleri tarafından sağlanan kar temizleme çalışmaları sabaha kadar sürerken, sürücüler de yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Tatvan’da kar durdu, karla mücadele başladı

Tatvan’da kar durdu, karla mücadele başladı

Tatvan’da kar durdu, karla mücadele başladı

Tatvan’da kar durdu, karla mücadele başladı

Tatvan’da kar durdu, karla mücadele başladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim