• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Tatil Coşkuları Spor Tutkuları Olacak

Tatil Coşkuları Spor Tutkuları Olacak
Erzurum GHSİM, Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan "Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun" projesi kapsamında SODES'in katkılarıyla alınan spor malzemeleri...

Erzurum GHSİM, Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan "Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun" projesi kapsamında SODES'in katkılarıyla alınan spor malzemeleri ilçelere dağıtılıyor. Tatilde ilçelerdeki çocuklar sporu tutku haline getirecek.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan ve proje koordinatörlüğünü Mustafa Kocaman'ın yaptığı "Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun" projesine SODES'ten destek çıktı. 2015 yılı Kalkınma Bakanlığı SODES Programı kapsamında desteklenen "Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun" projesi faaliyete geçerken, SODES'in katkılarıyla alınan spor malzemeleri ilçelere dağıtıldı.

VALİ ALTIPARMAK'IN DESTEKLERİYLE

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde GHSİM'nin yürüttüğü proje kapsamında ilçelere spor malzemesi yardımı başladı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ın yakından ilgilendiği projede faaliyetler hız kazandı. Proje Koordinatörü Mustafa Kocaman, şu anda kadar Oltu, Tekman, Hınıs, Aşkale, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine spor malzemesi dağıtıldığını söyledi. Proje programında yer alan diğer ilçelere de spor malzemelerinin bu ay içerisinde teslim edileceğini belirten Kocaman, bu sayede daha başarılı sporcuların çıkacağına inandıklarını söyledi.

OLTULU ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

Erzurum GHSİM Proje Koordinasyon Ofisi, Oltulu minik sporcuları sevindirdi. "Tatil Coşkun Spor Tutkun olsun" Projesi kapsamında Oltu İlçe Stadı'nda spor malzemesi ve spor kıyafeti dağıtımı yapıldı. Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, AK Parti İlçe Başkanı Eftal Gülcü ile Oltu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Bektaş'ın katıldığı törende antrenörler ve sporcular hazır bulundu. Kaymamak Zengin, "SODES'in bu anlamlı katkılarını kutluyorum, inanıyorum ki, bu spor malzemesi ve spor kıyafetleri ile Oltu'dan yetenekli sporcular yetişecek" dedi.

Oltu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Bektaş da, başta Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, AR-GE Enformansyon ve Organizasyon Şube Müdürü Şinasi Polat ile Proje Koordinatörü Mustafa Kocaman'a teşekkür etti.

Tatil Coşkuları Spor Tutkuları Olacak

Tatil Coşkuları Spor Tutkuları Olacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim