• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Taşucu Ülkü Ocakları’ndan “Ahde Vefa” Gecesi

Taşucu Ülkü Ocakları’ndan “Ahde Vefa” Gecesi
Taşucu Ülkü Ocakları Üniversite Birimi tarafından düzenlenen "Ahde Vefa" gecesinde gençler Grup Volkan ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Taşucu Ülkü Ocakları Üniversite Birimi tarafından düzenlenen "Ahde Vefa" gecesinde gençler Grup Volkan ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Gecede konuşan Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Emir Cömert, "Göreve geldiğimiz günden beri ilk günkü heyecan ve istek ile yaptığımız programlarımıza bir yenisini daha ekledik. Ülkü ocaklarının asli görevi olan eğitim ve kültürel alandaki gelişmeleri devam edecektir. Bugün bir kez daha görmüş olduk ki Taşucu'nda ülkücü hareket hep vardır ve var olacaktır. Programda emeği geçen üniversite başkanım ve teşkilatımıza teşekkür ederim. Bizlerin üzerinde hakkı büyük olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli İl Başkanım Zeynel Uğur Gölgeli'ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür eder hayırlı akşamlar, iyi eğlenceler dilerim" dedi.

Geceye katılan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptığı konuşmada, "Bizi bu kutlu davada, emanet bırakılan mukaddes sevdada ve aynı inanmışlık derecesiyle bağlanılan turkuaz renkli düşlerde buluşturan Allah'a hamdolsun. Çok değerli Kürşad soylu Bozkurtlarım, Almıla ruhlu Asena kardeşlerim, ilim irfan yuvası olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nı yaşamayı ve yaşatmayı şeref kabul etmiş onurlu dava arkadaşlarım, üzerinde yaşadığımız topraklarda, şühedalar ile sunulan bu mukaddes memleketin her karışına Türk-İslam sevdasını nakış nakış işlemek için yaşayan, bu uğurda şehadete gözünü kırpmadan yürüyeceğine inandığım koç yiğit kardeşlerim; sizler geleceğin Kılıçkıran'ları, Önkuzu'ları, İmamoğlu'ları, Pehlivanoğlu'larısınız. Bize düşen, ahde vefadır, davaya sadakattır. İstikbalde dahi şerefle yad edileceğine inandığımız bu yolda, Ülkü Ocaklı olmak, Başbuğ'un evladı olmak, Kılıçkıran'ı, Önkuzu'yu, İmamoğlu'nu, Çakıroğlu'nu unutmamak unutturmamaktır. Tüm ömrünüz boyunca, bu dava için hizmet edebilmeyi, bu uğurda gerekirse şehadete erebilmeyi, dik durmayı, zalime boyun eğmemeyi ve en önemlisi ülkücü olarak ölebilmeyi nasip eylemesini Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Geceye Ülkü Ocakları Mersin il yöneticileri, Mersin Büyükşehir Silifke Şube Başkanı Atilla Erden, MHP Silifke İlçe Teşkilatı yöneticileri, MHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Leyla Çam ve çok sayıda genç katıldı.

Taşucu Ülkü Ocakları’ndan “Ahde Vefa” Gecesi

Taşucu Ülkü Ocakları’ndan “Ahde Vefa” Gecesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim