• BIST 9674.32
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Taşucu Esnafından Silifke Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü

Taşucu Esnafından Silifke Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü
Taşucu Mahallesi İsmet İnönü Caddesi esnafı, kısa süre önce eksiklikleri yerinde tespit ederek daha sonra bu talepleri yerine getiren Silifke Belediye Başkanı...

Taşucu Mahallesi İsmet İnönü Caddesi esnafı, kısa süre önce eksiklikleri yerinde tespit ederek daha sonra bu talepleri yerine getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Taşucu Mahalle Muhtarı Mehmet Köylü ziyarette, "Başkanım mahallemize bugüne kadar birçok hizmet kazandırdınız. Parklarımız, yollarımız, kaldırımlarımız, cadde ve sokaklarımız yenilendi. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz. İsmet İnönü Caddesindeki ara sokaklarımızın merdivenleri ve iş yeri önleri çok kötü durumdaydı. Ekipleriniz burada güzel bir çalışma yaptı. Esnaflar olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Hizmet almayan hiçbir mahalle bırakmayacaklarını söyleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, esnaflarımızın talebi olan İsmet İnönü Caddesindeki merdiven ve kaldırım yapımına başlayıp, çalışmaları kısa sürede sonuçlandırarak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturdu. Ana yol güzergahına bağlanan ara sokaklardaki yolu ve burada ki merdivenleri tamamlayan ekiplerimiz, burada ki çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirerek esnaflarımızın teveccühünü kazandılar" diye konuştu.

Amaçlarının vatandaşlara kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmak olduğunu söyleyen Turgut, "Bu hizmetlerimizde esnafımız ve bu yörede yaşayan vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılanıyor. 2 yılda birçok mahallemizin acil sorunlarına çözüm getirme gayretinde bulunduk. Hedefimiz hizmet almayan hiçbir mahalle bırakmamak ve ihtiyaç duyulan bütün talepleri imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştirmektir" ifadelerini kullandı.

Taşucu Esnafından Silifke Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü

Taşucu Esnafından Silifke Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim