• BIST 9707.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Taşpınar: “Hainler Emellerine Ulaşamayacaklar”

Taşpınar: “Hainler Emellerine Ulaşamayacaklar”
AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda şehit olan askerlerle ilgili Türkiye'ye başsağlığı dileyerek,...

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda şehit olan askerlerle ilgili Türkiye'ye başsağlığı dileyerek, "2 Aylık Ahsen kızımızı yetim bırakan hainler şunu bilsin ki, terör hiçbir şekilde amacına ulaşamayacak" dedi.

Taşpınar, Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında dün çıkan çatışmada şehit olan 3 asker ve bir komiser ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajında, çatışmada şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa'nın Mersin'deki baba ocağına ateş düşerken, şehidin 2 aylık kızı Ahsen'in de yetim kaldığını belirten Taşpınar, "2 Aylık Ahsen kızımızı yetim bırakan hainler şunu bilsin ki, terör hiçbir şekilde amacına ulaşamayacak. Hangi ölçekte olursa olsun, nereden gelirse gelsin, terörle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Bu konuda en ufak bir tereddüt yok. Şiddetin kaynağı neresi olursa olsun, hangi sebeple olursa olsun hiçbir şekilde meşru görülemez" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ve terörün her türlüsüyle en güçlü şekilde mücadele ettiğini, etmeye de devam edeceğini vurgulayan Taşpınar, mesajında şunları kaydetti: "Dağlarımız, ovalarımız, şehirlerimiz bu canilerden temizleninceye kadar, şehirlerimizin, ilçelerimizin her bir sokağı emniyetle, huzurla girilen sokaklar oluncaya kadar terörle mücadelemizi büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Ülke olarak bölgedeki halkıyla birlikte başladığımız işi tamamlayacağız. Bu ülkede şiddet ve terör bitirilinceye kadar yolumuza devam edeceğiz. Bizim gözümüzde her vatandaşımızın hakkı, hukuku birdir. Her vatandaşımızın hakkını korumak bize bir namus borcudur. Türk, Kürt, Sünni, Arap, Alevi ayrımı yoktur, hepimiz kardeşiz. Devletimiz sadece ve sadece suç işleyenlerin yakasına yapışacak ve asla sürüklendiği o eski tuzaklara düşmeyecektir. Terörle mücadelemizde birinci önceliğimiz vatandaşımızın canını ve malını korumaktır. Asla eski Türkiye'ye geri dönülmeyecek ve asla Türkiye terör örgütünün planlarına da kurban edilmeyecek. Başta hemşehrimiz Yiğitcan Çiğa'ya ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve milletimize sabırlar, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim