• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Taşoluk İmam Hatip Lisesi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazandı

Taşoluk İmam Hatip Lisesi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazandı
Muş Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu, okullar arası voleybol turnuvası il birincisi ve "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi kapsamında beyaz bayrak almayı hak...

Muş Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu, okullar arası voleybol turnuvası il birincisi ve "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi kapsamında beyaz bayrak almayı hak kazandı.

Muş'ta eğitimlerini yarıda bırakan kız çocuklarını eğitime kazandırma çalışmalarına imza atarak adından söz ettiren Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu, okullar arası voleybol turnuvasında da il birincisi oldu. Eğitim ve sportif faaliyetlerde elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencilerini tebrik eden Okul Müdürü Muhterem Özden, gayretle hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen okullar arası voleybol müsabakasında öğrencilerinin karşılaştığı takımları mağlup ederek sportif alanda da başarılı olduğunu ifade eden Özden, "2015-2016 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte gönüllü öğretmenlerimizden oluşan bir ikna ekibi kurduk. Bu ekip ile bölgemizde olan köyleri tek tek gezerek eğitimlerine ara veren kız çocuklarımızı tespit ettik. Ardından ailelerle görüşerek çocuklarımızı eğitime tekrar kazandırdık. Bu bağlamda tam 37 kız çocuğumuz tekrar eğitimine başladı. Öğrencilerimize yönelik düzenlenen deneme sınavlarında ne kadar başarılı olduklarına bir daha şahit olduk" dedi.

Öğrencilerin eğitimlerinde başarılı olması için öğretmenlerin de üstün gayretler sarf ettiğini kaydeden Özden, "Öğrencilerimize eğitimlerinde ne kadar rol model olursak o kadar başarılı olacaklarına da inanıyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra sportif faaliyetlerde bulunmaları için de gayretle çalışıyoruz. Bu bağlamda katıldıkları okullar arası voleybol müsabakalarında il birincisi oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimlerde okullarının temiz ve hijyen kurallarına uygun bulunduğunun altını çizen Özden, "Temiz okul, sağlıklı okul projesi kapsamında "beyaz bayrak" almayı hak kazandık. Öğrencilerimizin eğitim yuvası olan okulumuzda en fazla dikkat ettiğimiz konulardan biride temizlik ve hijyen kurallarıdır. Bu bağlamda 2015 Şubat ayında başvuru yapmıştık. İl genelinde toplam 14 okulun sahip olduğu beyaz bayrağa bizde layık görüldük. Sayın Valimiz Seddar Yavuz Bey'in nezaretinde "Beyaz Bayrak" flamamızı ve başarı belgemizi aldık. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizi bu başarıya layık gören başta Sayın Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Tüm bu emek ve gayretler ülkemizin yarını olan öğrencilerimiz içindir" şeklinde konuştu.

Taşoluk İmam Hatip Lisesi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazandı

Taşoluk İmam Hatip Lisesi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazandı

Taşoluk İmam Hatip Lisesi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazandı

Taşoluk İmam Hatip Lisesi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim