• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Taşkesenligil: "Marka Değerimizin Şampiyon Olması Gurur Verici"

Taşkesenligil: "Marka Değerimizin Şampiyon Olması Gurur Verici"
Profesyonel futbolda Erzurum'un tek marka değeri olan BB Erzurumspor'un şampiyon olmasının sevincini yaşadıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

Profesyonel futbolda Erzurum'un tek marka değeri olan BB Erzurumspor'un şampiyon olmasının sevincini yaşadıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Futboldaki marka değerimizi ve hentbolda Süper Lige çıkan Termalspor'u kutluyorum" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyonları kutladı. Taşkesenligil, Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ligin bitimine bir hafta kala şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen BB Erzurumspor'u kutladı. Taşkesenligil, futboldaki marka değerimiz Mavi-beyazlı kulübün yanı sıra Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü'nün de Hentbol Süper Ligi'ne çıkmasının gururu yaşadıklarını söyledi.

Bu sezon Kazım Karabekir Stadı'nın zeminindeki alttan ısıtma sistemini lig boyunca çalıştırarak, futbol sahasını hep yeşil tuttuklarını ve bu anlamda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un iç saha maçlarını hep güzel ve yeşil bir zeminde oynadığını belirterek, "Bu tabloda teknik heyet ve futbolcularımız açısından çok büyük avantaj oldu. Tribünlerdeki radyan sistemi sayesinde maça gelen taraftarımızın soğuktan korunmasını sağladık. Stat gişelerinde yığılma olmaması için biletleri günler öncesinde caddede satışa çıkardık. Bu anlamda şehrimizin profesyonel futboldaki tek temsilcisi BB Erzurumsporumuzun şampiyon olmasına katkı sağlamaya çalışan kurumlardan biri olduk. Sonuçta takımımız şampiyon oldu. Başta kulübü en büyük maddi manevi desteği veren Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanımız Ali Demirhan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi, kulüp müdürü, masörü, malzemecisi, aşçısı ve tüm kulüp çalışanlarımızı kutluyor, şampiyonluklarını tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese ve en çok da BB Erzurumspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve Fair-Play ölçülerinde takımlarını destekleyen taraftara teşekkür ediyorum" dedi.

BB ERZURUMSPOR BİR MARKADIR

Futbol takımlarının şehirler için önemli bir tanıtım aracı ve marka değeri olduğuna işaret eden Taşkesenligil, BB Erzurumspor'un da futbolda Erzurum'un bir markası olduğunu söyledi. Taşkesenligil, "Mavi-beyazlı kulüp hepimizin ortak paydası. Kulübümüzün maçlarında yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik. Ama sonuçta bitime bir hafta kala takımımızın şampiyon olmasının coşkusunu yaşadık. Tarih yazan kahramanları kutluyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Hentbolda Antrenör Ali Erzurumluoğlu nezaretinde tarih yazarak Süper Lige çıkan Aziziye Termalspor'u da tebrik ederek, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile Kulüp Başkanı Abdullh Gülakar ve diğer yöneticilere teşekkür etti. Taşkesenlgil, "Tüm spor severlerin yakından takip ettiği gibi biz sezon başında Aziziye ilçemizdeki spor salonunun zeminini de yeniledik ve Termalspor'un hizmetine sunduk, çok güzel bir zeminde maçlar oynandı" dedi.

Taşkesenligil: "Marka Değerimizin Şampiyon Olması Gurur Verici"

Taşkesenligil: "Marka Değerimizin Şampiyon Olması Gurur Verici"

Taşkesenligil: "Marka Değerimizin Şampiyon Olması Gurur Verici"

Taşkesenligil: "Marka Değerimizin Şampiyon Olması Gurur Verici"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim