• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Taşdelen Taksici Esnafı İle Biraraya Geldi

Taşdelen Taksici Esnafı İle Biraraya Geldi
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı tamamlanan taksi duraklarını ziyaret ederek, esnafla biraraya geldi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı tamamlanan taksi duraklarını ziyaret ederek, esnafla biraraya geldi.

Çankaya Belediyesi tarafından kullanım ömrü dolduğu için yenilenen taksi duraklarını ziyaret eden Başkan Taşdelen, esnafa yeni müjdeler de verdi. Çankaya Belediyesi, büyük bölümü 25 yıllık olan ve dönemin malzemeleriyle yapıldığı için başta ısı yalıtımı olmak üzere su, tuvalet, mutfak, oturma bölümleri gibi ihtiyaçları karşılamaya yetmeyen taksi duraklarını yeniledi. Başkan Taşdelen, yapımı tamamlanan duraklarda esnafla biraraya geldi. Dikimevi Metro Taksi Durağı esnafı, kış başlamadan başlarını sokacakları yeni bir durakları olduğunu ve ilk kez bu kışı üşümeden geçireceklerini söyleyerek Taşdelen'e teşekkür ettiler. Mamak-Çankaya sınırında yer alan taksi duraklarının örnek bir yapı olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden taksici esnafı, söz verilen projenin ötesinde bir durağa kavuştuklarını söylediler. Taşdelen'e yeni semaverlerinde demledikleri çayı ikram eden esnaf, "Çankaya'da yapılan güzel şeyleri görmekten mutluyuz" dedi.

Taşdelen, Cebeci Mahallesi Muhtarı Ali Osman Taş ile ziyaret ettiği Dikimevi Metro Taksi Durağı'nda vatandaşlarla da sohbet etti.

TAŞDELEN'DEN YENİ DURAKLAR MÜJDESİ

Taşdelen, Dikimevi Taksi Durağı'ndan sonra Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nün karşısında yer alan Siyasal Taksi Durağı'na da uğradı. Taşdelen'i okul yıllarından itibaren tanıdıklarını dile getiren Siyasal Taksi Durağı esnafı, öğrencilik döneminden beri tanıdıkları Taşdelen'i şimdilerde belediye başkanı olarak görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler. Gün boyu yollarda olduklarını ve yapılan hizmetleri yakından gördüklerini belirten Taksi Durağı Temsilcisi İbrahim Yücesan, "Çankaya'da bozuk zeminli yol bırakmadınız. Asfaltı bozulan sokakları bildirdiğimizde bir muhatap bulmak, en kısa sürede onarıldığını görmek bizim için çok önemli. Sadece asfalt, kaldırım değil, çevrede yaptığınız tüm çalışmaları izliyoruz, aracımıza binen vatandaşların da belediyenin çalışmalarını beğendiklerini söylemeleri bizi mutlu ediyor" dedi.

Yücesan, okul önlerinde yeni başlatılan üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramının müşterileri tarafından da takdir edildiğini sözlerine ekledi.

Önceki yılın hedefini ikiye katlayıp 2015'te 200 bin ton asfalt kullanarak yolları yenilediklerini aktaran Taşdelen, yapımı ve bakımı kolay, uzun ömürlü renkli asfaltta da önemli bir rekora imza atarak 240 bin metrekare kaldırım yapıldığını söyledi. Taksi duraklarında başlatılan yenileme çalışmalarında kullanım ömrü dolmuş, yazın soğutulamayan, kışın ısıtılamayan, esnafın çilesi haline gelen 25 taksi durağını yenilediklerini belirten Taşdelen, bu sayının 2016 yılı içinde daha da artacağının müjdesini verdi.

Bölgede ziyaretlerini sürdüren Taşdelen, yeni açılan Çankaya Evi'ni de ziyaret ederek, semt sakinleriyle bir araya geldi. Oyun odası, Baharevi ve kursları ziyaret eden Taşdelen ,çalışmalar hakkında bilgi alıp, kurslara gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim