• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Taşçı’dan Atakum’a Yatırım Çağrısı

Taşçı’dan Atakum’a Yatırım Çağrısı
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iş adamlarına Atakum'a yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iş adamlarına Atakum'a yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

Samsun Genç İşadamları Derneği, geleneksel istişare toplantıları kapsamında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ağırladı. Yelken Kulüp'te düzenlenen toplantıda Atakum ilçesindeki değişimden bahseden SAMGİAD Başkanı Levent Özden, "Atakum ilçesi bugün, Türkiye'nin en değerli ilçeleri arasında hızlı bir yükseliş içerisinde. Bu yükselişte de şüphesiz en büyük sahiplerinin başında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı geliyor. İki sene önce Atakum Belediye Başkan Adayı olarak derneğimizi ziyaret ettiğinde bizlere projelerinden bahsetmişti. Başkan Taşçı derneğimizden ayrıldıktan sonra üyelerimizle yaptığımız istişare toplantısında, her başkan adayı gibi sadece seçim kazanmak için söylenmiş sözler olduğunu düşünmüştük. Ama seçimleri kazanmasının ardından hızlı bir çalışma grafiği ile hareket ederek, verdiği sözleri teker teker tuttuğunu gördük. Bu şehre sevdalı gençler olarak gurur duyduk. Genç bir belediye başkanı olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, SAMGİAD ailesi olarak her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.

"YATIRIM PLANLARINIZI ATAKUM İLÇESİNDE YAPIN"

Samsunlu genç işadamlarıyla bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, SAMGİAD Başkanı Levent Özden'in sözleri karşısında gururlandığını ifade ederek, "Adaylık sürecimde gerçekleştirdiğim SAMGİAD ziyareti sırasında verdiğim sözleri biliyorum. Bugün geldiğimiz noktada, seçimlerden önce verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını tuttuk. 55'te 55 proje sözümüz vardı. Bugün itibariyle tamamlanan 16 projemiz, yapımına başlanan ve devam eden 8 projemiz var. Ayrıca 55'te 55 projelerimiz dışında ekstra olarak 17 projeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Planlaması biten ve başlamaya hazırlandığımız 10 projemiz bulunuyor. Bu projeleri hayata geçirirken diğer taraftan da rutin belediyecilik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Her kesimi yakından ilgilendiren projelerimizle, Atakum ilçesini Türkiye'nin yıldızı yapmak için mücadele ediyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında siz genç iş adamlarına da büyük iş düşüyor. Yatırım planlarınızı Atakum ilçesinde yapın. Yeni yatırımlar, istihdam alanları ve ekonomik hareketlilik sağlayacak yatırımlarınızla, siz de Atakum ilçesindeki hızlı büyümenin bir parçası olun" diye konuştu.

YENİ ÜYELERE BELGELERİ VERİLDİ

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu'nun da katıldığı toplantıda Samsun Genç İşadamları Derneği'ne yeni katılım sağlayan genç işadamlarına katılım belgeleri verildi. İş adamlarına belgelerini veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu'na toplantıya katılımlarından dolayı SAMGİAD Başkanı Levent Özden tarafından plaket verildi.

Taşçı’dan Atakum’a Yatırım Çağrısı

Taşçı’dan Atakum’a Yatırım Çağrısı

Taşçı’dan Atakum’a Yatırım Çağrısı

Taşçı’dan Atakum’a Yatırım Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim