• BIST 9645.02
  • Altın 2416.563
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8213
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Taşçı: “Devletimiz Terörün Kökünü Kazıyacak”

Taşçı: “Devletimiz Terörün Kökünü Kazıyacak”
Türkiye'yi yasa boğan Ankara'daki terör saldırısına sert bir dille tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti...

Türkiye'yi yasa boğan Ankara'daki terör saldırısına sert bir dille tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti teröre asla prim vermeyecek, birlik ve beraberlik içerisinde kökünü kazıyacaktır" dedi.

Ankara'da vatandaşların toplu taşıma için en yoğun olarak kullandığı Güvenpark'ın karşısında, Kızılay Meydanı'na metreler ötede gerçekleştirilen terör saldırısına tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, teröre lanet okudu.

"EN AĞIR BEDDUALARLA LANETLİYORUZ"

Bölücü hainlerin amaçlarına asla ulaşamayacağını ifade ederek terörden beslenen, terörden güç alan, teröre destek verenlere lanet okuyan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Ankara'da yaşanan terör saldırısının acısını yaşıyoruz. Terörün kahpe yüzü, masum insanları hedef alan bu saldırı ile bir kez daha görülmüştür. Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük ve güçlü yapısı vardır. Bu yapıya zarar vermek, ülkemizdeki birlik ve beraberliği bölmek isteyenler tarih boyunca fırsat kollamıştır. Çok şükür ki yüce Türk milleti ve güçlü devletimiz o hainlere fırsat vermemiştir. Bundan sonra da fırsat vermeyecektir. Kandan beslenen, teröre destek verenleri en ağır beddualarla lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Devletimizin bu hainliğin hesabını soracağına olan inancımız tamdır" diye konuştu.

"TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK"

Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, saldırının ardından yaptığı açıklamada vatandaşlarımızın her zamankinden daha fazla birlik içerisinde olması gerektiğine dikkat çekmiştir. "Devletimiz her türlü terör tehdidi karşısında, meşru müdafaa hakkını kullanmaktan vazgeçmeyecektir" şeklinde açıklamasıyla terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini ortaya koyan Cumhurbaşkanımızın, "Vatandaşlarımız endişe etmesin, devletimizin tüm kurumlarının milletimizle işbirliği içinde yürüttüğü terörle mücadele mutlaka başarıyla neticelenecek, terör dize getirilecek" şeklindeki sözleri bizlere güven veriyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti teröre asla prim vermeyecek, birlik ve beraberlik içerisinde kökünü kazıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim