• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Tarsus’ta Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı

Tarsus’ta Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı
Tarsus Belediyesi tarafında yaptırılan Ergenekon Mahallesi'ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi törenle açıldı.

Tarsus Belediyesi tarafında yaptırılan Ergenekon Mahallesi'ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi törenle açıldı. Törende Şehit Yurdakul Alcan ilköğretim okulu öğrencileri ile Tarsus Belediyesi Jimnastik ekibi birer gösteri yaptılar.

Göreve geldikleri günden bu yana 10. hizmet açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, verilen sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Başkan Can, "Biz, elimizdeki her türlü imkanı Tarsus'ta yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat, daha temiz ve güvenli bir şehirde yaşayabilmesi adına seferber ediyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarına göre hizmetlerimiz artarak devam edecek ve bizlere güvenen insanlarımızın bu güvenlerini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşku duymamasını istiyorum." dedi.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca ise "Maşallah belediyemiz 10-15 günde bir eser açılışı yapıp, vatandaşların hizmetine sunulunca ben de çok mutlu oluyorum. Mersin'imiz gelişiyor, bunun paralelinde Tarsus'umuz ve diğer ilçeler de gelişiyor. Ben Tarsus Belediye Başkanımıza ve Mersin Büyükşehir Başkanımıza ilçemizin gelişmesine yönelik yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. Bu güzel tesisin açılmasında, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da "Tarsus'un adı ilçe ama bugün sahip olduğu değerler açısından ve şehrin aldığı hizmetler açısından, altyapı açısından ülkemizdeki birçok ili zorlayarak geçmiş bir ilçe. Geçen hafta Balkan gezimizde Hatay ve Samandağ'dan gelen misafirler Tarsus'la ilgili gerçekten çok güzel ifadeler kullandılar. Bunlar bize gurur veriyor." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kesilen kurban ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi hizmete açıldı.

Tarsus’ta Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı

Tarsus’ta Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim