• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ufuk Başer Oldu

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ufuk Başer Oldu
Güner Baykal toplantı salonunda yapılan genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tarsus Kent Konseyi yeni yönetimi belirlemek için genel kurul yaptı.

Güner Baykal toplantı salonunda yapılan genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu, 4,5 yıldır Tarsus Kent Konseyi Başkanlığını yürüttüğünü, birçok projeye imza attıklarını söyledi. Cerrahoğlu, "Bu görevi ekibimizle birlikte, Tarsus'umuzun daha iyi bir kent olması için, siyasi görüşü veya inancı ne olursa olsun herkesi bir araya getirmeye çalışarak, Tarsus için büyük projeler geliştirmeye çalışarak özveriyle yürütmeye gayret ettik. Yakın zamanda kitaplaşacak olan yüzlerce projenin, çalışmanın içerisinde olduk. Tarsus'un il olması, üniversite kurulması, eğitimi, kültürü, turizmi, sanatı, iş hayatı, sağlığı, sporu, engelli ve kadın hakları dahil olmak üzere bir çok alanda çalıştık. Tarafsızlık ve Tarsusluluk bilinci tek paydamız, tek ilkemiz oldu. Bu çalışmalarımızı yürütürken kent konseyinde özveriyle birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma, bizlere her zaman destek olan tüm kurum ve kurumlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kent Konseyinin yıllık faaliyetleri sinevizyon gösterisi ile katılımcılara sunuldu.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek listeyle girilen seçimde Ufuk Başer, yeni başkan oldu.

Teşekkür konuşması yapan Ufuk Başer, Kent Konseyine yabancı olmadığını, daha önceden de kent konseyinde görevi aldığını söyledi. Başer, "Bizim amacımız Kent Konseyi bayrağını daha da yükseklere çekmektir. Kent Konseyi gönüllülük esasına dayalı bir sivil toplum kuruluşu. Söz konusu sivil toplum olunca bunu mümkün olduğu kadar tabana yaymamız lazım. Dünya gelişiyor. Kentler, şehirler gelişiyor. Bu hızlı gelişme gerçekleşirken bazı değerler unutuluyor. Biz Kent Konseyinin amaçları doğrultusunda kent vizyonunu ve hemşehrilik bilincini geliştirip, kentin hak ve hukukunun korunmasını sürdürebilir kalkınma çevreye duyarlı sosyal yardımlaşma ve dayanışma, hesap sorma ve hesap verme ilkelerini hayata geçirmeye çalışan bir kent konseyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Tarsus Kent Konseyi yeni yönetim kurulu ise şu isimlerde oluştu:

Ufuk Başer, Füsun Kaleli, İlker Sugözü, Emin Sağlam, Banu Levent, Hasan Şanlı, Mustafa Naci Güllü, Yeşim Sancaktar, İçgören, Rıfat Kıral, Hakan Hasoğlu ve Rıfat Gürbüz.

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ufuk Başer Oldu

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ufuk Başer Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim