• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Tarsim Çocukları Sevindirdi

Tarsim Çocukları Sevindirdi
Tarım Sigortaları Havuz(TARSİM) Eksperleri Buluşması, bine yakın katılımcıyla Antalya'da gerçekleştirildi.

Tarım Sigortaları Havuz(TARSİM) Eksperleri Buluşması, bine yakın katılımcıyla Antalya'da gerçekleştirildi.

TARSİM Eksperleri Buluşması, bine yakın katılımcıyla Antalya'da yapıldı. Tarım Sigortalarında yaşanan son gelişmelerin ele alındığı ve geçmiş döneme ait değerlendirmelerin yapıldığı organizasyonda bu yıl bir sosyal sorumluluk projesine de imza atıldı. Proje çerçevesinde bisiklet ve tekerlekli sandalye yapımı etkinlikleri düzenlenirken, monte edilen bisikletler ihtiyaç sahibi 30 çocuğa hediye edildi. Monte edilen tekerlekli sandalyeler ise ihtiyaç sahibi olan 30 çocuğa bağışlanmak üzere Manavgat Beyaz Lale Engelliler Derneği yetkililerine teslim edildi. Dernek yetkilileri, yapılan bağışlara ilişkin olarak TARSİM'e teşekkürlerini sundu.

Organizasyona yurdun dört bir köşesinden Bitkisel Ürün Sigortaları ve Hayvan Hayat Sigortaları branşlarında risk inceleme ve hasar tespit çalışmaları gerçekleştiren eksperlerin yanı sıra, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı, Ziraat Odaları Birliğinden yetkililer, TARSİM Bilim ve Danışma Kurulu Üyeleri, Tarım Sigortaları Havuzu İşletici Şirketinden üst düzey yetkililer, Genel Müdürlük Birimleri ve Bölge Müdürlükleri yöneticileri ile çalışanları katıldı.

Üretim, eksper ve ekspertiz verileri, yeni projeler ve sistemin geleceği hakkında bilgilendirmelerde bulunan Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Üyesi ve İşletici Şirket Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu, eksperlerin sistem içinde üstlendiği rolün önemini belirtti.

Yapılan toplantılar çerçevesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özgün ve Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı Bekir Engürülü de birer konuşma gerçekleştirdi. Açılış konuşmaları sonrasında dünyanın dört bir yanında aldığı eğitimlerle birçok enerji tekniğinin bilgisini modern tıp bilgisiyle sentezleyen fizyoterapist Metin Hara katılımcılarla buluştu. "İnsana Güven" başlıklı programda, sevgi ve düşünce gücü ile neler yapılabileceği bilimsel ve uygulamalı örneklerle gösterildi.

Tarsim Çocukları Sevindirdi

Tarsim Çocukları Sevindirdi

Tarsim Çocukları Sevindirdi

Tarsim Çocukları Sevindirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim