• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Tarım Ve Tarımcının Sorunları Görüşüldü

Tarım Ve Tarımcının Sorunları Görüşüldü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Tarımsal Öğrenimin Başlamasının 170'nci yıl dönümü ve Tarım Haftası...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Tarımsal Öğrenimin Başlamasının 170'nci yıl dönümü ve Tarım Haftası nedeniyle Manisa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran'ı ziyaret etti. Ziyarette ülke ve Manisa tarımının yanı sıra tarımcının sorunları ve çözüm önerileri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Tarımsal Öğrenimin Başlaması'nın 170'nci yıl dönümünü ve Tarım Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı bu çerçevede Manisa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran'ı ziyaret etti. Ziyarete Okkalı'nın yanı sıra Kırsal Alan Yönetimi Şube Müdürü Mehmet Çelebi ve Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Yılmaz Usta'da katıldı. Ziyarette ayrıca Manisa Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erol Tekin'de yer aldı. Tarımsal eğitimin 10 Ocak 1846 tarihinde başladığına dikkat çeken Okkalı, "Bu nedenle her yıl 10 Ocak ve haftası, Ziraat Fakülteleri ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından Tarım Bayramı/Tarım Haftası gibi etkinliklerle kutlanmaktadır. Bizde bu özel günde meslektaşlarımızın yanında olmak istedik. Büyükşehir Belediyesi olarak tarımsal kalkınma kapsamında her zaman çiftçilerimizin yanındayız. İlimizde tarımın gelişmesi için sulama göletlerinden hünnap fidesi dağıtımına kadar birçok alanda çiftçilerimize destek oluyoruz. Bir ülkenin refaha ulaşması için tarım sektörü, olmazsa olmazlarındandır" dedi. Öte yandan göreve yeni seçilen Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, ülke ve Manisa tarımının yanı sıra tarımcının sorunları ve çözüm önerileri konularında Demran ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Tarım Ve Tarımcının Sorunları Görüşüldü

Tarım Ve Tarımcının Sorunları Görüşüldü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim