• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Tarihi Çarşıdan Alışveriş Yap, Otomobili Kazan

Tarihi Çarşıdan Alışveriş Yap, Otomobili Kazan
Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 22 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kapsamında 100 lira alışveriş...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 22 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kapsamında 100 lira alışveriş yapanlar, 10 otomobil, 10 bilgisayar ve 10 akıllı telefondan birisini kazanma şansını yakalayacak.

AVM'lere karşı çarşı esnafını canlandırmak için Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde BTSO'nun öncülüğünde Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri festival havasında geçecek.

Bir ay sürecek alışveriş günleri kapsamında 10 adet otomobil 10 adet dizüstü bilgisayar 10 adet ise akıl telefon hediye edilecek. Şenliğin tanıtım toplantısında konuşan Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım, "Geleneksel ticaretin çok özel bir mekanı olan Bursa Tarihi ve Hanlar Bölgemiz yapılan sağlıklaştırma projeleriyle çok önemli adımlar attı. Bugüne kadar yapılan tüm hizmetlere minnettarız. Bursa Sanayi ve Ticaret Odası'nın payitaht projesini duyduğumuzda çarşı esnafları olarak çok heyecanlandık. Bir an önce hayata geçmesi için çok arzu ettik. Bu projenin en önemli ayağı olan alışveriş şenliğinin startını veriyoruz. Bu bizim çok hayal ettiğimiz bir kampanyaydı. Bu kampanya bizim öz güvenimizi arttıracak. Yapılacak bu çekiliş tamamen müşterilerimize yönelik olacaktır. Hiçbir çalışan ve esnafımız bu çekilişe katılamayacaktır" dedi.

Uygarlığın beşiği ve Osmanlının ilk başkenti olan Bursa'da tarihi çarşı ve hanlar bölgesinde 700 yıldır kent yaşamının sürdüğünü ifade eden BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, "Her alanda hızla dönüşümlerin yaşandığı bir süreçten geçiyoruz. Tarihi hanlar ve çarşılar bölgesinin bu gelişime ayak uydurduğunu söyleyemeyiz. Esnafımız her geçen gün daha fazla kan kaybediyor. Geçmişte bir dükkan 3 aileye bakarken bugün ayakta kalmaya çalışan esnaflarımız bu projeyle tekrar canlanacaktır. Tarihi hanlar ve çarşılar bölgesinden alışveriş yapan tüketicimiz Payitaht Çarşı Alışveriş günleri kapsamında toplamda 100 liralık her alışverişe kupon almaya hak kazanacaktır. Bu kuponla 10 otomobil, 10 laptop ve 10 tane ise akıllı telefon hediye edilecektir" diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise bölgenin canlanması adına koruma ve restorasyon çalışmalarıyla Osmangazi Belediyesi'nin ilk adımı attığını hatırlatarak, "Bu kampanyaya destek veriyoruz" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Kadir Karlık da, BTSO'nun öncülüğünde Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kampanyasının bölgedeki ticarete canlılık getireceğini ifade etti.

Tarihi Çarşıdan Alışveriş Yap, Otomobili Kazan

Tarihi Çarşıdan Alışveriş Yap, Otomobili Kazan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim