• BIST 9524.59
  • Altın 2510.857
  • Dolar 32.5608
  • Euro 34.6255
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Taraftarlara Maç Öncesi Çağrı

Taraftarlara Maç Öncesi Çağrı
Bilecikspor "Belekoma Tayfa" lideri Samet Avcı, "Pazar günü oynayacağımız Vitraspor maçında tüm Bilecik halkını tribünlerdeki yerini alması ve takımına...

Bilecikspor "Belekoma Tayfa" lideri Samet Avcı, "Pazar günü oynayacağımız Vitraspor maçında tüm Bilecik halkını tribünlerdeki yerini alması ve takımına sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Bilecik'te 1. Amatör Lig ikinci yarı ilk hafta müsabakası olan Bilecikspor - Bozüyük Vitraspor maçı öncesi Bilecikspor taraftarlar grubu, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Tüm Bilecik halkını takıma sahip çıkmalarını" istediler. Bilecik ile ilçesi olan Bozüyük arasında yıllardır süregelen ve Bozüyükspor'un 2 Lig'e çıkmasının ardından ara verilen rekabet bu sene Bozüyük Vitraspor'un Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) Bilecik 1. Amatör Lig'e düşmesi ile tekrar başladı. Bozüyükspor'un maddi sıkıntılar ardından kulübün kapanması ve Bozüyük'ü temsilen profesyonel ligdeki tek temsilcisi olan Vitraspor'un Bilecik 1. Amatör Lig'e düşmesi ve ligin ilk yarısında Bilecikspor'un 2 puan önünde lider kapatması ikinci yarının ilk haftasında oynanacak maçı daha da önemli kıldı.

10 Ocak 2016 Pazar günü Bilecik Edebali Stadında oynanacak müsabaka öncesi Bilecikspor'un "Belekoma Tayfa" taraftar grubu sözcüsü Samet Avcı, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, tüm taraftarları sağduyulu olmaya davet etti. Avcı, Bilecik ile Bozüyük arasındaki sportif rekabetin hiçbir zaman bitmediğini ve bu rekabetin taraftarlar arasında yıllardır bir husumet haline geldiğini belirterek, "Biz Pazar günü tribünlerde yerimizi alacağız. Bu önemli maç öncesi taraftarlarımızı birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmaya davet ediyorum. Önümüzde önemli Bozüyük ve Osmaneli maçları var. Bu maçları ikisinde kazanarak lider olmak ve 8 senedir özlem duyduğumuz profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Tüm Bileciklileri takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Gün birlik olma günüdür. Bizleri ilk maçtaki Bozüyük deplasmanında stada almadılar. Ama Bozüyük'ten maça gelmek isteyen taraftarlar varsa bizler bekleriz" dedi.

Samet Avcı ayrıca, Pazar günü saat 12'00'da Şehitler Parkı'ndan toplanarak, toplu şekilde stada yürüyeceklerini belirtti.

Taraftarlara Maç Öncesi Çağrı

Taraftarlara Maç Öncesi Çağrı

Taraftarlara Maç Öncesi Çağrı

Taraftarlara Maç Öncesi Çağrı

Taraftarlara Maç Öncesi Çağrı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim