• BIST 8996.35
  • Altın 2281.403
  • Dolar 32.3252
  • Euro 35.0374
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Taraftar Gruplarından Teröre Lanet Yürüyüşü

Taraftar Gruplarından Teröre Lanet Yürüyüşü
Futbol takımı taraftarları, İstiklal Caddesi'nde anlamlı protesto gösterilerinden birine imza attı.

Futbol takımı taraftarları, İstiklal Caddesi'nde anlamlı protesto gösterilerinden birine imza attı. Terör olaylarını statlarda protesto eden futbolseverler, bu kez sokağa inerek "teröre lanet" yürüyüşü gerçekleştirdi.

Beyoğlu Tünel'de toplanan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar grubunun başını çektiği futbolseverler, İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz hafta yaşanan terör olayının yaşandığı alana slogan atarak yürüdü. İstiklal Caddesi'nde ellerindeki Türk bayrakları ve takım atkılarıyla slogan atarak ilerleyen futbolseverlerin gerçekleştirdiği teröre lanet yürüyüşünde emniyet güçlerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Patlamanın yaşandığı yerde alınan güvenlik önlemleri nedeniyle basın açıklaması olayın yaşandığı yakın yerde yapıldı.

Taraftar grupları adına yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Taraftarlar olarak, tribün birliği olarak bugün burada toplanmamızın sebebi hepinizin bildiği gibi uzun yıllardır ülkemiz başta olmak üzere dünyanın başına musallat olan terör belasına ve destekçilerine lanet okumak içindir. Şu unutulmasın ki terörün dini, dili, ırkı ve vatanı olmaz. Terör o kadar acımasız bir canavardır ki bebek, çocuk, hamile kadın, erkek, yaşlı, genç ve masum ayrımı yapmaz. Son zamanlarda ülkemiz içerisinde Avrupa'da yapılan ve onlarca masum insanın hayatını kaybettiği saldırılar bunun en büyük ispatıdır. Terör insanlığın huzuruna kast eden bir olan silsilesidir. Buna karşıda mücadeleyi dünyanın her yerinde birlikte vermeye mecburuz. Bu vakitten sonra yapılması gereken tüm ülke haklarının dünyanın neresinde olursa olsun teröre karşı durması ve duyarlı olması gerektiğidir. Fransa'da yapılan terör saldırıları tekrar kırarken aynı hadiseleri yıllardır ülkemizde süren ve on binlerce insanımızın canını kaybettiği terör saldırılarına da gösterilmesini tüm dünyadan bekliyoruz."

Grup, yapılan basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.

Taraftar Gruplarından Teröre Lanet Yürüyüşü

Taraftar Gruplarından Teröre Lanet Yürüyüşü

Taraftar Gruplarından Teröre Lanet Yürüyüşü

Taraftar Gruplarından Teröre Lanet Yürüyüşü

Taraftar Gruplarından Teröre Lanet Yürüyüşü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim