• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Tanju Çolak Diyarbakır’ın gençlerine hizmet etmek istiyor

Tanju Çolak Diyarbakır’ın gençlerine hizmet etmek istiyor
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin davetlisi olarak geçen hafta Semih Yuvakuran ile birlikte kente gelen eski milli futbolcu Tanju Çolak,...

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin davetlisi olarak geçen hafta Semih Yuvakuran ile birlikte kente gelen eski milli futbolcu Tanju Çolak, Diyarbakır'a olan sevgisini ve ilgisini taçlandırmak istiyor.

Her fırsatta kente gelen ve burada düzenlenen etkinliklere katılan Türk futbolunun unutulmaz ismi Tanju Çolak, Diyarbakır'da çok önemli bir futbol potansiyelinin olduğunu söyledi. Çolak, buradaki potansiyeli değerlendirmeleri gerektiğini ve bunun için bu kadim kente hizmet etmek istediğini belirtti.

"Diyarbakır'ı ve bölgeyi çok seviyorum"

Çolak, Diyarbakır'ı çok sevdiğini ve bölgeye hizmet için kendisinin de taşın altına elini koyup sorumluluk alacağını kaydetti. Çolak, "Ben Diyarbakır'ı ve bölgeyi çok seviyorum. Bunu da her fırsatta dile getiriyorum. Dile getirmekle de kalmayıp, bölgedeki her türlü etkinliklere fırsat buldukça katılıyorum. Son olarak Diyarbakır'a geçen hafta geldim. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcımız Kamil Erkut Güre'nin davetlisi olarak bir turnuvaya katıldım. Çok güzel vakit geçirdim. Gençlerle ve spor taban birlikleri ile birlikte oldum. Gerçekten Diyarbakır'dan mutlu bir şekilde ayrıldım" dedi.

"Sevgimi bu şekilde göstereceğim"

Diyarbakır'ın artık spor başta olmak üzere kültür ve sanatla anılması gerektiğini vurgulayan Çolak, "Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. 3 tarafımız denizlerle çevrili. 4 mevsimi yaşayan ender ülkelerin başında yer alıyoruz. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Türkiye'nin en güzel bölgesi olan Güneydoğumuzun her yeri cennet vatanı. Buraları her şekilde değerlendirmek gerekir. Bende bir spor adamı olarak bir sorumluluk almak istiyorum. Diyarbakır'a bir spor yatırımı yapmayı düşünüyorum. Diyarbakır'a son ziyaretimde bu kararı verdim. Eğer şartlar oluşursa Türkiye'mizin güzel kenti Diyarbakır'da spor akademisi ya da spor okulu açmayı düşünüyorum. Bu şeklide Diyarbakır'ın gençlerine bende katkıda bulunmak istiyorum. Diyarbakır'a olan sevgimi bu şekilde göstereceğim. İnşallah bu düşüncemiz en kısa zamanda hayata geçer ve Diyarbakır'ın gençlerine futbolla hizmet etmiş oluruz" diye konuştu.

Tanju Çolak, Diyarbakır'da çok güzel dostluklarının olduğunu ve bu dostluklara sahip olduğu için çok şanslı olduğunu sözlerine ekledi.

Tanju Çolak Diyarbakır’ın gençlerine hizmet etmek istiyor

Tanju Çolak Diyarbakır’ın gençlerine hizmet etmek istiyor

Tanju Çolak Diyarbakır’ın gençlerine hizmet etmek istiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim