• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Tanaçan’dan Öğrencilere Sertifikalı Eğitim

Tanaçan’dan Öğrencilere Sertifikalı Eğitim
Kozmetik ve güzellik sektörünün önde gelen markalarından biri olan Tanaçan, Plato Meslek Yüksekokulu'nun Saç ve Güzellik Hizmetleri Programı ile sponsorluk...

Kozmetik ve güzellik sektörünün önde gelen markalarından biri olan Tanaçan, Plato Meslek Yüksekokulu'nun Saç ve Güzellik Hizmetleri Programı ile sponsorluk imzaladı. Bölüm öğrencilerine ücretsiz ürün tedariği sağlayan Tanaçan, ürün eğitim desteğiyle de yüzlerce öğrenciyi mesleki sertifika sahibi yapacak.

Kozmetik ve güzellik sektöründe sir ağda ve parafin ürünleriyle önde gelen markalardan biri olan Tanaçan, eğitim sektöründe bir ilke imza atarak Plato Meslek Yüksekokulu Saç ve Güzellik Hizmetleri Programı'na sponsor oldu. Güzellik ve bakım alanında pek çok ürünü öğrencilerin kullanımı için ücretsiz tedarik eden Tanaçan, ürün ve ürünlerin eğitiminin yanı sıra, sertifika desteği de sağlıyor. Bu sayede öğrencilerin bilgilenmesinin yanı sıra, güzellik ve bakım sektöründe yeni ürünleri tanımasına da imkan sunuluyor.

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Zuhal İpek, Tanaçan firmasıyla gerçekleştirdikleri işbirliğinin bölümlerine büyük katkısı olduğunu ve malzeme tedariklerinin karşılanmasının öğrencilerin uygulamalı eğitimleri açısından da faydalı olduğunu söyledi. Öğrencilerin Tanaçan firmasının eğitimleri sayesinde, mezun olduktan sonra çalıştıkları yerlerde hiç zorluk çekmeyeceklerini de belirten Zuhal İpek, "Güzellik ve bakım alanında birçok firmada Tanaçan ürünleri kullanılıyor. Bu firma okulumuzla bir işbirliği yapmasaydı, öğrenciler kendileri başvuruda bulunup, kendi imkanlarıyla eğitimlere gitmiş olacaklardı. Çünkü güzellik ve bakım alanında birçok meslek sahibi kimse, Tanaçan eğitimlerine katılıyor. Bu sebeple öğrencilerimiz aldıkları ipek kirpik, ağda, kalıcı oje, kirpik perma sertifikaları ile diplomalarının yanı sıra, ekstra mesleki belge sahibi olacaklar" diye açıklıyor.

Tanaçan’dan Öğrencilere Sertifikalı Eğitim

Tanaçan’dan Öğrencilere Sertifikalı Eğitim

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim