• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

'Talimatlar doğrultusunda adliyede şov yapıyorlar'

'Talimatlar doğrultusunda adliyede şov yapıyorlar'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile suç duyurusunda bulunan AK Parti teşkilatına tepki gösterdi. Çoban, "Talimatlar doğrultusunda adliyede şov yapıyorlar." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Son derece samimiyetsiz, içeriği ile ilgili maksatları gösteri olan ve üzerinden neredeyse bir ay geçmiş bir konuşma sonrasında talimatla bir araya gelen AKP yöneticileri gündemin asıl meseleleri dururken kamuoyunda üçüncü sınıf şov gösterileri ile komedi oluşturmaya başladılar.

Demokrasi ile ilgili sadece kendilerine verilen talimatla demokrasi tanımı yapan AK Parti Genel Merkezi ve Havza İlçe Teşkilatının Havza Adliye Sarayı önünde Sayın Genel Başkanımıza "suç duyurusunda" bulunarak basın açıklaması yaptılar. AKP yönetimine demokrasi dersi verme görevi yine bizlere düşmüştür. Demokrasi, yönetenlerin hesap verdiği, yönetmeye aday olan muhalefetin ve yönetilenlerin de gerektiği zaman hesap sorabildiği rejimdir. Fakat talimatla bir anda, tarafınıza verilen görevle adliye önlerinde şov yapma girişimleriniz kamuoyunda itibar görmediği gibi tarih önünde de sizleri kötü olarak hatırlatacaktır.

İlçemiz Havza'nın günden güne göç veren bir hal almış olmasına çözüm yolları ararken görmek istedik. Havza ilçesinde neredeyse 15 yıldır kurulamayan ve kaderine terk edilen organize sanayi için girişimde bulunurlarken görmek isterdik. Havzanın ekonomisi günden güne erirken, kepenk kapatan esnafa, işsiz gençlere iş kapısı açma gayretinde bulunurlarken görmek isterdik.

Mevcut belediye ile kavga dedikodularından arınmış, aynı partinin Belediye Başkanı ile İlçe Başkanı ve yönetimi kavga dedikodularından uzak, bir araya gelerek Havza için çalışırlarken görmek isterdik."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim