• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Talas’ta Temizlik Ve Park Bahçelerde Yeni Dönem

Talas’ta Temizlik Ve Park Bahçelerde Yeni Dönem
Talas Belediyesi genişleyen ve hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için temizlik işleri ve park bahçelere 3 elektrikli süpürge, 2 damperli...

Talas Belediyesi genişleyen ve hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için temizlik işleri ve park bahçelere 3 elektrikli süpürge, 2 damperli pikap, 7 misinalı çim biçme makinesi ve 2 personel nakil aracı takviye etti.

Teknik birimler şantiyesinde işçilerle buluşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, hepsiyle tek tek tokalaştı. Ardından araçlarla ilgili bilgiler alan Başkan Palancıoğlu, daha sonra direksiyona geçti. Bir süre araçları test eden Başkan Palancıoğlu, "Daha iyi hizmet verebilmek için teknolojik imkanlardan yararlanarak, sessiz çalışan, çevreye duyarlı elektrikli temizlik araçları aldık." dedi.

Çevreci bir belediye olduklarını kaydeden Başkan Palancıoğlu, "Bu kapsamda Talas Belediyesi olarak temizlik işlerine büyük önem veriyoruz. Özellikle yeni yaptığımız bazalttan kaldırımların zarar görmemesi için bu araçları tercih ettik. Bu araçlar hem hafif, hem sessiz hem de daha hızlı iş yapabilme kapasitesine sahip. Süpürgeci olarak çalışanlarımızın çevreyi temizlemesi hem zaman alıcı hem de yorucu bir iş olduğundan bu hizmete geçerek Talas'ımıza daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Temizliğin yanında park bahçe çalışmalarının da yoğunlaşacağını kaydeden Başkan Palancıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Aynı zamanda ilkbaharla birlikte park bahçe faaliyetlerimiz yoğunluk kazanıyor. Bu nedenle park bahçelerde kullanılacak alet ve makinelerimizin de yenilenmesini ve takviyesini yaptık. İnşallah bu yaz Talas çok daha farklı ve güzel hizmetler alacak. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Vatandaşlarımıza da hayırlı olsun."

Talas’ta Temizlik Ve Park Bahçelerde Yeni Dönem

Talas’ta Temizlik Ve Park Bahçelerde Yeni Dönem

Talas’ta Temizlik Ve Park Bahçelerde Yeni Dönem

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim