• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Talas’ta İş Sağlığı Ve Güvenliği Üst Seviyede

Talas’ta İş Sağlığı Ve Güvenliği Üst Seviyede
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, verilen hizmet ve sahadaki iş güvenliğinin en üst seviyede tutulduğunu belirterek, "Bu konuda azami titizlik...

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, verilen hizmet ve sahadaki iş güvenliğinin en üst seviyede tutulduğunu belirterek, "Bu konuda azami titizlik gösteriyoruz" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana hazırladığı örnek projeler ve yaptığı çalışmalarla Talas'a yeni bir hizmet anlayışı getiren Başkan Palancıoğlu'nun bu tutumu iş sağlığı ve güvenliği konusunda da kendini gösterdi. Talas'taki iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları çok kısa sürede istenilen düzeye ulaştı.

Konu kapsamında başkan yardımcıları ve ilgili birimlerin müdürleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Salonu'ndaki toplantıda konuşan A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yavuz Calp, konu üzerinde hassasiyetle durulmasından dolayı yetkililere teşekkür etti. Calp, iş güvenliğinin birinci amacının çalışanı korumak olduğunu ifade ederek, "İş sağlığı ve güvenliği çalışanı başına gelecek iş kazasından ve meslek hastalığından korumaktır." diye konuştu.

Calp, "Eğitim bizim için önemlidir. İlk baştaki eğitimle beraber 2015 yılında farklı zamanlarda 4 değerlendirme çalışmamız oldu. Özellikle engelli tuvaleti ile ilgili bir uygulama bahsedilmişti. Yani bir tuvalet için bile nelere dikkat etmek gerekiyor, kapı yönü nasıl olacak, genişlik ne olacak gibi değerlendirmeler yapıldı. Yani iş sağlığıyla ilgili sözleşme şartlarına kadar iyileştirme ve önerilerimiz söz konusu oldu. Belediyenin inşaatlarından hizmet binasının çatışına kadar bir çalışmamız oldu. Bu noktada konuya gösterilen ilgi ve alaka nedeniyle başta belediye başkanımız olmak üzere ilgili herkese çok teşekkür ediyorum. Başka bir kurumda bu kadarını gördüğümü söyleyemem." değerlendirmelerinde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, iş sağlığı ve güvenliğinin profesyonel belediyeciliğin gereği olduğunun altını çizerek, "Bu konuda azami gayret gösteriyoruz. Çünkü her bir çalışımız bizler için çok önemli. Onların can güvenliği için yoğun çalışma sergiliyoruz. Bu nedenle iş sağlığı ve güvenliğini en üst seviyede tutuyoruz. Allah kazasız belasız işler nasip etsin" şeklinde konuştu.

Talas’ta İş Sağlığı Ve Güvenliği Üst Seviyede

Talas’ta İş Sağlığı Ve Güvenliği Üst Seviyede

Talas’ta İş Sağlığı Ve Güvenliği Üst Seviyede

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim