• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Talas Belediyesi Ve Bahçeşehir Koleji’nden Örnek Proje

Talas Belediyesi Ve Bahçeşehir Koleji’nden Örnek Proje
Talas Belediyesi ve Bahçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında doğal hayattaki kuşların kışın soğuk günlerinde barınabilecekleri...

Talas Belediyesi ve Bahçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında doğal hayattaki kuşların kışın soğuk günlerinde barınabilecekleri "kuş evleri" projesi hazırladı. Proje kapsamında ilk etapta 40 ayrı noktaya bu evler monte edilecek.

Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Duran Dağ, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Burada konuşan Dağ, öğrencilerine fiziksel becerilerini geliştirmek ve insanlığa katkı sağlamak için 50 saatlik çalışmayı şart koştuklarını belirterek, "Öğrencilerimiz bu anlamda bu saati tamamlanamadan mezun olamıyorlar. Bunun için ilk adımı kuş evleri projesi olarak attık. Bu evleri öğrenciler kendileri monte edip boyuyorlar. Burada hem doğaya ve insanlığa yararlı olmalarını, hem de el becerilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Bunun için de sizle ortak bir proje yapmak istedik." dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, "Öğrencilere farklı konularla yeni alanlar açıp, sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek, kendilerine özgüven getirecek fikirlerin uygulamasını sağlamak çok önemli. Kuş evi projesi de güzel olmuş. Bu kapsamda protokol imzalayarak öğrencilerin yaptıklarının bir işe yaradığını görmelerini sağlayacağız. İnşallah biz bunları uygun noktalara yerleştirerek kuşların da barınabilecekleri, yemlenebilecekleri bir yuva haline getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Palancıoğlu ve okul müdürü Duran Dağ, işbirliği protokolü imzaladı. Hazırlanan kuş evleri, Talas'ın tarihi ve kültürel mekanları, park ve bahçeler ile kırsaldaki okulların bahçelerine monte edilecek.

Talas Belediyesi Ve Bahçeşehir Koleji’nden Örnek Proje

Talas Belediyesi Ve Bahçeşehir Koleji’nden Örnek Proje

Talas Belediyesi Ve Bahçeşehir Koleji’nden Örnek Proje

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim