• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Taksicinin Boğazını Kesen Cani: Asıl Amacım Nişanlım ve Ailesini Öldürmekti

Taksicinin Boğazını Kesen Cani: Asıl Amacım Nişanlım ve Ailesini Öldürmekti
Adana'da taksi şoförünü öldürdükten sonra yakalanan caninin ilk sözleri kan dondurdu: Asıl amacım nişanlım ve ailesini öldürmekti.

Adana'da bir taksiciyi defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra saklandığı kanalda yakalanan Fuat Demirdelen'le ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yakalandığında ilk sözleri "Sosyal medyama bakın, kim olduğumu anlarsınız" olan Demirdelen'in asıl planı ayrıldığı nişanlısı ve ailesini öldürmekmiş.

APARTMAN YÖNETİCİSİYLE TARTIŞMIŞ

Adana Emniyeti, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam eden cinayet zanlısı Fuat Demirdelen'in cinayet öncesinde yaptıkları da ortaya çıktı. Polisin tespitlerine göre Demirdelen, cinayet gününün sabahında apartmanın yöneticisi ile tartıştı.

SİGORTA GEÇ YATIYOR DİYE!

Taksiciyi vahşice katleden Demirdelen'in asıl hedefindeki kişi nişanlısı Nurten A. ve onun ailesi olduğu ortaya çıktı. Fuat Demirdelen ifadesinde vahşi cinayeti ve planını anlattı. 2 yıldır çalıştığı apartmanın yöneticisi Nadir A.'yla sigortasını bir gün geç yatırdığı için tartıştığını söyleyen katil Fuat Demirdelen şunları söyledi:

"YÖNETİCİNİN ARABASINI YAKTIM"

"Gece saatlerinde nişan atan ama çok sevdiğim Nurten A.'yı kaçırma planı yaptım. Sabah yöneticiye gıcık olduğum için tiner dökerek arabasını yakmak istedim. Çıkan küçük çaplı yangında birkaç araba zarar gördü. Daha sonra hazırladığım sırt çantamla beraber yöneticinin aracını alarak yola çıktım. Nişanlımın evinin orada kaza yapınca arabayı bırakarak kaçtım."

"ARABAYI ÇALIŞTIRAMADIĞIM İÇİN KAÇTIM"

"Asıl amacım nişanlım ve ailesini öldürmekti. Yoldan geçen bir taksiye bindim. Plan yapmaya çalışıyordum. Daha sonra o taksiden inerek başka bir taksiye bindim. En son 4'üncü taksici olan Yaşar Özgan'ın taksisine binerek ona 'sür bir kahvaltı yapalım' dedim. Çiçekli köyüne gelince taksici Özgan'a 'telefonunu ve arabanı bana ver, sen çek git' dedim. Araçta tartışmaya başladık. Arka koltuktan yanımda bulunan bıçakla boğazını kestim. Arabayı çalıştıramadığım için kaçtım."

"PLANDA TAKSİCİ YOKTU"

"Portakal bahçesine gizlendim. Helikopter sesini duyunca beni aradığınızı tahmin ettim ve sizin gitmenizi bekledim. Köpek tepki verince yakalandım. Amacım nişanlımı kaçırmaktı. Taksiciyi öldürmek planımda yoktu."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim