• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Taksi Kaçırıp, Emniyetini Ayağa Kaldırdı

Taksi Kaçırıp, Emniyetini Ayağa Kaldırdı
Aydın'ın Didim ilçesinde sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. İlçedeki bir taksi durağında çalışır haldeki taksiyi kaçıran ve akli dengesi yitirdiği iddia edilen şahıs, polisi takibi sonrası yakalandı.

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddialara göre; Didim Altınkum mahallesinde bir taksi durağına gelen ve adının Yaşar olduğu öğrenilen akli dengesini yitirmiş vatandaş, taksicilerden karnı aç olduğunu belirterek yiyecek istedi. Taksi durağında yemek yiyen akli dengesini yitirmiş vatandaş daha sonra taksi durağı çevresinde gezinmeye başladı.

O esnada taksi durağına gelen durak şoförlerinden İ.Ç, 09 T 7078 plakalı aracını şoförüne teslim edeceği esnada aracını çalışır vaziyette bırakarak durağa geçti. Şoförün bir anlık dalgınlığından yararlanan akli dengesini yitirmiş vatandaş, taksiyi alıp kaçmaya başladı.

"DURAK ŞOFÖRLERİNİ VE POLİSİ PEŞİNE TAKTI"

Diğer durak şoförleri olayı fark etmesinin ardından taksinin peşine düştü. Akli dengesi yitirmiş vatandaş taksiyle Altınkum Mahallesi ve Ege Caddesi çevresinde kaçmaya çalışırken şoförler, durumu polis bildirdi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro amirliği ile Trafik ekiplerine ait 3 ekip aracıyla taksinin peşine düştü. Ekipler aracı Akdeniz Caddesi üzerinde bulurken, polisleri fark eden akli dengesi yitirmiş vatandaş bu kez de araçla geriye doğru kaçmaya çalıştığı esnada yakalandı.

"ŞOFÖRLER ŞİKAYETÇİ OLMADI"

Yakalanan şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, kaçırılan taksi bir polis tarafından emniyete çekildi. Olay sonrası araç şoförü de ile duraktaki diğer şoförler emniyete çağrıldı. Şahsın üzerinde yapılan aramada durak şoförlerine ait olduğu öğrenilen bir cep telefonu da bulunurken, araç şoförü ile cep telefonu alınan şoför şahıstan şikayetçi olmadı. Olay sonrası araçta yapılan incelemede herhangi bir kazaya rastlanmadı.

Taksi Kaçırıp, Emniyetini Ayağa Kaldırdı

Taksi Kaçırıp, Emniyetini Ayağa Kaldırdı

Taksi Kaçırıp, Emniyetini Ayağa Kaldırdı

Taksi Kaçırıp, Emniyetini Ayağa Kaldırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim