• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Takımın Hollanda kampında oynadığı hazırlık maçında gerginlik yaşandı

Takımın Hollanda kampında oynadığı hazırlık maçında gerginlik yaşandı
Trabzonspor, Hollanda kampında oynadığı hazırlık maçında, Belçika 2. lig ekiplerinden White Star Bruxelles’i 3-1 mağlup etti.

Trabzonspor, Hollanda kampının son gününde oynadığı hazırlık maçında, Belçika 2. Lig ekibi White Star Bruxelles’i 3-1 mağlup etti. Hollanda’nın Arnhem kentinin Renkum kasabasında bordo mavili takımın konakladığı otelin sahasında oynanan hazırlık maçında, Trabzonspor’u galibiyete getiren golleri 20. dakikada Sefa Yılmaz, 35. dakikada Mehmet Ekici VE 86. dakikada Yusuf Erdoğan attı. Rakip takımın tek golü ise 68. dakikada Mamadou Fall’dan geldi.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında gergin anlar yaşandı. Maçın 7. dakikasında orta alanda yaşanan bir faul pozisyonunda Mustafa Yumlu’nun oyun durduktan sonra sert bir şekilde vurduğu top yerde yatan rakip oyuncu Samuel Fabri’ye çarptı. Fabri’nin acı içinde yerde kıvranmaya başlaması üzerine saha bir anda karıştı. Her iki takımın teknik direktörleri de sahaya girerek itişen oyuncuları sakinleştirmeye uğraştı.

ŞOTA SAHAYA GİRİP MUSTAFA'YI ÇIKARDI 

Şota Arveladze, olayların büyümemesi için rakip futbolcuların büyük tepki gösterdiği Mustafa’yı hakemin tavsiyesi üzerine saha dışına aldı ve yerine Aykut’u oyuna dahil etti. Bu arada Fabri’nin yapılan ilk kontrolünde sol el baş parmağının kırıldığı tespit edildi ve hastaneye gönderildi. İlk yarının ortalarında sakatlanan Constant da, riske edilmeyerek oyundan alındı.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU DA İZLEDİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da, White Star Bruxelles maçını Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih’le birlikte takip etti. Karşılaşmayı ayrıca İbrahiem Hacıosmanoğlu ile Hollanda’ya gelen TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta da izledi.

YATTARA DA GELDİ

Trabzonspor’un efsane oyuncularından İbrahima Yattara da, Hollanda’ya gelerek bordo-mavili takımın hazırlık maçını izledi. Karşılaşma öncesinde Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze ile sohbet eden ve şakalaşan İbrahima Yattara, kendisine büyük ilgi gösteren taraftarlarla da fotoğraf çektirdi. Trabzonspor’un yeni transferi Stephane M’bia, karşılaşmayı saha kenarından izlerken, maçın oynandığı sahanın kenarındaki yaklaşın bin 500 gurbetçi taraftar, meşalelerle bordo-mavili takıma destek verdi.

30398418.jpg

 

Ömür Avcı/DHA

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim