• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

"Takımı ateşledim"

"Takımı ateşledim"
Felipe Melo, Sabri ile yaşadığı kavgaya ilginç bir yorum getirdi, “O sırada uyuyorduk ve birinin takımı ateşlemesi gerekiyordu. Tartışmadan sonra takım kendine geldi. Gol attık ve galibiyetin fitili de orada yakıldı” dedi.

Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Felipe Melo ilk yarıda Sabri Sarıoğlu ile yaşadığı gerilim için maçtan sonra ilginç ifadeler kullandı.

Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımın oyundan kopmaya başladığı dakikalarda Sabri ile tartıştıklarını belirterek, “O sırada takım uyuyordu ve birinin takımı ateşlemesi gerekiyordu.

Dikkat ederseniz o tartışmadan sonra takım kendine geldi. Gol attık ve galibiyetin fitili de orada yakıldı” diye konuştu.

Sabri’nin Galatasaray için çok önemli bir futbolcu olduğunu dile getiren Melo, takım arkadaşıyla aralarında bir sorun olmadığını söyledi.

Deneyimli oyuncu, “Sabri ile dostluğumuzu herkes biliyor. Kendisi kulüp için çok önemli bir isim ve ona saygım sonsuz. O da bana saygı duyuyor, aramızda sorun yok” yorumunu yaptı.

Maçın ilk dakikasında gördüğü sarı kart için, “Kesinlikle yanlıştı. Hakem gereksiz bir kart çıkardı” diyen Melo, karşılaşmadaki agresif davranışlarıyla ilgili soruya ise “Agresiflik ile saygısızlığı karıştırmamak lazım.

Galatasaray’da 7 kupa kazanarak tarihe geçtiysem agresifliğim sayesinde bunu başardım. Benim oyun tarzım böyle” yanıtını verdi.

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray’dan ayrılabileceği iddialarını da değerlendirdi. Melo, “Galatasaray’ın kazandığı başarılar nedeniyle transfer spekülasyonları olması normaldir.

Yorucu bir sezonu geride bıraktık ve dinlenme zamanı geldi. Sadece tatili düşünüyorum. Geleceğimi Tanrı biliyor” ifadelerini kullandı.

Birbirlerine girdiler

Kupa finalinde sarı-kırmızılı iki futbolcu Sabri Sarıoğlu ile Felipe Melo birbirine girdi. 33. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrası Sabri ile Melo arasında önce sözlü tartışma başladı.

Melo’nun el hareketleri yapmasına sinirlenen Sabri tartışmanın büyümesinin ardından Brezilyalı oyuncunun üzerine yürüyerek boğazını sıktı.

Sambacı da Sabri’nin elini yumrukladı. Hamza Hamzaoğlu gerginliği önlemek için saha içine kadar girdi. İki futbolcu beraberlik golünün ardından “çak yaparak” barıştı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim