• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Tahmazoğlu, gazileri ziyaret etti

Tahmazoğlu, gazileri ziyaret etti
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Haftası nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı başkanlarını...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Haftası nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyaretinde Gazilerin ülkemizin teminatı olduğunu ifade ederek, "19 Eylül ve devam eden hafta Gaziler Haftası olarak kutlanıyor. Bu vesileyle tüm gazilerimizin, Gaziler Haftası'nı kutluyorum. Allah onlardan razı olsun. Vatanımız için hayatlarını ortaya koyan Gazilerimize minnettarlığımızı ve şükranlarımızı arz ediyorum. Kendilerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı uzun ömürler diliyorum" dedi.

"Muhteşem bir şekilde kutluyoruz"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, Gaziler Haftası'nın Gaziantep'te muhteşem bir şekilde kutlandığını belirterek, "19 Eylül Türkiye genelinde özellikle Gaziantep'te Gaziler Haftası muhteşem bir şekilde kutlanmaktadır. Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Tugay Komutanımız, kaymakamımız ve ilçe belediyelerimiz başta olmak üzere tüm Gazilerimiz adına kendilerine saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Başkanımız her zaman bizlerin yanında

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sadece Gaziler Haftası'nda, değil her zaman bizleri ziyaret ediyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun destekleri ile düzenlediğimiz organizasyonlarımız var. Bizlerin her zaman yanında olan başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Yeter, Şehit aileleri ve gaziler için yapılan konutlarla ilgili olarak ise "Şehit ve Gaziler için Sayın Başkanımız önderliğinde yapılan konutların tarihi daha önce 2018 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan daireler Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun verdiği desteklerle 2018 yılının baharında teslim edilecek. Bizler için gerçekten muhteşem bir olay kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tahmazoğlu, gazileri ziyaret etti

Tahmazoğlu, gazileri ziyaret etti

Tahmazoğlu, gazileri ziyaret etti

Tahmazoğlu, gazileri ziyaret etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim