• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Tadem Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Tadem Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı
Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) kursiyerleri düzenlenen...

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) kursiyerleri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

TADEM toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika töreni TADEM'le ilgili bilgi verilmesi ve TADEM'in faaliyetleri ile yapılan etkinliklerden oluşan slayt gösterisiyle başladı. TADEM kursiyerlerinden Elif Aydın'ın TADEM hakkındaki duygu ve düşüncelerini aktarmasıyla devam eden programda İlçe Kaymakamı Murat Erkan, Tugay Komutanı Arif Settar Afşar, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Abduselam Esen tarafından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Düzenlenen sertifika töreninde konuşma yapan Kaymakam Murat Erkan, "Geldiğimiz ilk günden beri akıllı insanlar, akıllı devletler ve akıllı kurumlar sebeplerle uğraşır diyoruz. Suç işlendikten sonra suça müdahale etmenizin çok büyük bir anlamı yoktur. Burada önemli olan suçun işlenmesini engellemektir. Bu anlamda toplumu huzurlu hale getirmemizin yolu eğitimli iyi insanlar yetiştirmekten geçiyor. Bu yüzden biz geldiğimiz günden beri hep eğitim diyoruz. Eğitimde bizim önceliğimiz gençlerimiz ve özellikle kadınlarımız, annelerimiz ve anne adaylarımız oldu. Eğer iyi bir insan ve iyi bir nesil yetiştirmek istiyorsak mutlaka bizim kadınlarımızı, annelerimizi ve anne adaylarımızı iyi yetiştirmemiz gerekir. Çünkü nesilleri yetiştiren annelerdir. Bizim devlet olarak, kurum olarak iyi nesiller yetiştirmeye gücümüz yetmez. Anneler olmadan iyi nesiller yetiştirmemiz mümkün değil. Bu projelerin hepsini böyle kabul etmek gerekir. Bugün bu programda, burada güzel bir aile ortamı oluşmuş olduğunu gördük. Proje kapsamında burada kadınlarımız için gerekli tüm alt yapıyı sağladık. Burada bilgi edinme, beceri edinme ve meslek kazandırma gibi çokta güzel eğitimler verildi. Bu kapsamda burada yaklaşık 3 bin kadınımıza eğitim verildi. Bunlardan çok iyi geri dönüşler de aldık. Bu anlamda projede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum. Bu açıdan artık bu aile destek merkezlerinin kurumsallaşması gerektiğini düşünüyorum. Bu faaliyetlerin kurumsallaşarak devam etmesini temenni ediyorum. Ayrıca programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen program, müzik dinletisi ve ikramlarda bulunulmasıyla sona erdi.

Tadem Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Tadem Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Tadem Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim