• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Tacize Uğrayan Kız Çocuğunun Dramı

Tacize Uğrayan Kız Çocuğunun Dramı
Adana'da tacize uğrayan 10 yaşındaki kız çocuğunun babasının 3 yıl önce bir kızla tanışıp bu nedenle eşini ve çocuklarını sürekli dövdüğü,...

Adana'da tacize uğrayan 10 yaşındaki kız çocuğunun babasının 3 yıl önce bir kızla tanışıp bu nedenle eşini ve çocuklarını sürekli dövdüğü, şiddete dayanamayan kadının ise 2 yıl önce eşinden ayrılıp dul ve çocuk maaşıyla evine bakmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Geçen hafta cumartesi günü Yüreğir ilçesinin Dadaloğlu Mahallesi'nde S.A.'ya ait evin bahçesinde bulunan tuvalette bir kişi, Suriyeli 11 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti, sonra aynı kişi Suriyeli 9 yaşında bir çocuğu tuvalete getirerek tacizde bulundu. Bir gün sonra 10 yaşındaki H.K.E.'yi tuvalete getirip tecavüz etmeye çalışırken komşu kızının olayı fark etmesiyle tacizci olay yerinden kaçtı. Olay mahalleli tarafından polise haber verildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği özel bir ekip oluşturup zanlının 22 yaşındaki D.K. olduğunu belirleyip yakaladı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahalleli sapığın yakalanmasıyla derin bir nefes alırken tacize uğrayan H.K.E.'nin, kardeşlerinin ve annesinin de bir de şiddet mağduru olduğu ortaya çıktı.

Bundan 14 yıl önce tarlaya çalışmaya gittiği sırada Mustafa E. (42) ile tanışan anne Fatma K. bir süre sonra evlendi. Evlilikten H.K.E. (10), Y.E. (7), S.E. (5) ve H.E.(3) isimli çocukları oldu. Koca Mustafa Esin seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayıp evine bakıyor ve her şey iyi gidiyordu. Ancak ayrılmadan 3 yıl önce Mustafa E. bir kızla tanışıp onunla sevgili olunca eşini ve çocuklarını unuttu. Bu nedenle Mustafa E. hem çocuklarına hem de eşine şiddet uygulamaya başladı. Mustafa E., sevgilisiyle telefonda konuşurken o zaman 2 aylık olan H.E. ağlıyor diye onu bile darp edip çekyata fırlattı. Bu şiddete dayanamayan Fatma K. eşinden boşanmaya karar verdi. Eşi de bu durumu kabul edince çift 2 yıl önce boşandı. Fatma K., 4 çocuğuyla tek başına kaldı. Hiçbir geliri olmayan Fatma K. ayda 500 lira dul maaşı ve 2 ayda bir aldığı 150 lira çocuk maaşıyla geçinmeye çalışıyor.

"SEVGİLİSİ DUYACAK DİYE BİZİ DÖVÜYORDU"

Fatma K., son 2 yıl eşinin çok değiştiğini belirterek, "Seyyar satıcılık yapıyordu işi iyiydi aylığı getirip bana veriyordu ve çocuklarına bakıyordu. Sonradan bir kızla tanıştı, adam değişti sürekli beni dövmeye kalkıştı çocuklarına bakmıyordu. Ben para istiyordum pazara gitmek için ama para yok diyordu vermezdi, onlara gidip alışveriş yapardı. Her gün dövüyordu, çocukları bile dövüyordu baktım anlaşamıyoruz artık dedim ki katlanamıyorum, çekemiyorum ve boşandım. Çocukları bile dövüyordu daha 2 aylıktı bebek onu dövdü. Bağırma sebebi ise kızla konuşurken sesimiz duyuluyor diye sevgilisi duyacak diye bizi dövüyordu. Bana çocuklarını da al git diyordu ama ben evimi bırakıp gitmem diyordum, babam geldi ikna etmeye bana bağırdı, çağırdı, dövdü ama kesinlikle çocuklarımı bırakamam dedim. Ben kaldım o gitti" dedi.

Fatma K. seneliği 3 bin lira olan bir evde kirada oturduğunu, geçinemediğini söyleyerek, "Aydan aya 500 lira dul maaşı alıyordum onu da 4 aydır vermiyorlar. Bir çocuk parası veriliyor o da 150-200 lira sağ olsun kapı komşum ve babam yardım ediyor, onun da durumu yok ama yardımcı oluyor. Bakkaldan borç ediyorum şu an ekmek borcum 90 lira olmuş, su borcum 3 bin 500 lira olmuş sürekli gelip kesiyorlar ama tekrardan açıyorum" diye konuştu.

Fatma K., polise de kızını taciz eden sapığı yakaladığı için teşekkür etti.

Tacize Uğrayan Kız Çocuğunun Dramı

Tacize Uğrayan Kız Çocuğunun Dramı

Tacize Uğrayan Kız Çocuğunun Dramı

Tacize Uğrayan Kız Çocuğunun Dramı

Tacize Uğrayan Kız Çocuğunun Dramı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim