• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Suudi Dostlardan Ziyaret

Suudi Dostlardan Ziyaret
Erzurum Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Av.Ali Demirhan'ın misafiri olarak özel uçağı ile Erzurum'a gelen Suudi Arabistanlı işadamı...

Erzurum Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Av.Ali Demirhan'ın misafiri olarak özel uçağı ile Erzurum'a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve beraberindeki heyet Vali Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, BB.Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın da aralarında bulunduğu ziyarette, Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, çok sevdiği dostları ile birlikte Erzurum'da yeniden bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve BB.Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'a şampiyonluk yolunda Erzurumspor'a destek vermeye geldiklerini belirten Sulaiman Al Muhaidib, bunun yanı sıra Erzurum'da değişik alanlarda düşündükleri yeni yatırımlar konusunda görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Başkan Mehmet Sekmen ile birlikte Suudi Arabistan'da ki ziyaretlerinde kendilerine gösterdikleri ev sahipliliğinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ettiklerini belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ta, kendilerini bu anlamlı destek ziyaretlerinden dolayı, Erzurum'da görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Vali Altıparmak" sizleri kayak sezonunda ailenizle birlikte Erzurum'da ağırlamak isterdik. Konaklı ve Palandökende hem kayak yapma fırsatı bulur, hem de yatırımlar konusunda kış turizmi ile alakalı alternatifleri yerinde görmüş olurdunuz. Yatırımlar konusunda bir çok sektörün bulunduğu Erzurum'da yapacağınız tüm çalışmalarınızda elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Vali Altıparmak günün anısına Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib'e Erzurum logolu çini tabak hediye etti.

Suudi Dostlardan Ziyaret

Suudi Dostlardan Ziyaret

Suudi Dostlardan Ziyaret

Suudi Dostlardan Ziyaret

Suudi Dostlardan Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim