• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Sütlücespor Süper Amatör’de Şampiyon Oldu

Sütlücespor Süper Amatör’de Şampiyon Oldu
Sütlücespor İstanbul Süper 1. Amatör Ligi 9. Grubu'nun son haftasında Beyoğlu Stadı'nda karşılaştığı Giresun Emeksanspor'u 5-0 yenerek şampiyon oldu...

Sütlücespor İstanbul Süper 1. Amatör Ligi 9. Grubu'nun son haftasında Beyoğlu Stadı'nda karşılaştığı Giresun Emeksanspor'u 5-0 yenerek şampiyon oldu ve İstanbul Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Sütlücespor, İstanbul Süper 1. Amatör Ligi 9. Grubu'nun son haftasında Beyoğlu Stadı'nda karşılaştığı Giresun Emeksanspor'u 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Sütlücespor böylece Bölgesel Amatör Ligi'nde katılmaya hak kazandı. Karşılaşma öncesinde Sütlücespor Kulübü Başkanı İlhan Kartal ve Sütlücespor Başkan Yardımcısı Mevlüt Sevim İHA'ya açıklamalarda bulundu.

Zorlu bir sezon olduğunu vurgulayan İlhan Kartal, "Sütlücespor Beyoğlu'nun güzide bir kulübü. Mahallemizi en güzel yansıtan olaylardan bir tanesi. Bu sene de zorlu rakiplerimizi geçerek son maçımıza 3 puan önde çıkıyoruz. Bu maçı da kazanıp şampiyonluğumuzu ilan edip, Süper Amatör Ligi'ne katılmış olacağız" diye konuştu.

İLHAN KARTAL: "SPORCU KARDEŞLERİMİZE ÖRNEK OLMAK İSTİYORUM"

Sporun yaşının olmadığını hatırlatan Kartal, "Hiçbir şey emeksiz olmuyor. Sporcu kardeşlerimizin içinde ben 1962 doğumluyum, 4 Şubat itibariyle 54 yaşına girdim. O gençlerle yarışıyoruz. Hak eden oynuyor. Biz de oynayamaya çalışıyoruz. Ama burada maksadımız top değil, sporcu kardeşlerimiz örnek olup, sporun birleştirici gücünü göstermek. Kulüpteki yöneticilere de teşekkür ediyorum" ifadelerini kulandı.

"AMATÖR DEMEK KENDİ FORMANI YIKAMAK DEMEK"

Sütlücespor Kulübü Başkanı İlhan Kartal amatördeki zorlukların altını çizerek, "Amatör demek sahanızdaki çamuru da kendiniz temizlemek, formanızı kendiniz yıkamak demek. Çok zor şartlarda oynuyoruz. Sütlücespor, Beyoğlu gibi güzide bir yerin takımı. Gençlerin alt liglerden üst liglere kadar tırmanmasını sağlamak. Sportif olarak da Bölgesel Amatör Ligi çıkmak. Yeni nesil onu daha da başka yerlere taşıyacaktır" dedi.

MEVLÜT SEVİM: "ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ"

Bir 90 dakikalarının daha olduğunu belirten Sütlücespor Başkan Yardımcısı Mevlüt Sevim, "Çok mutluyuz, gururluyuz ama tamamına erdirmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Amatör kulüplerin problemlerinden dolayı bir takım zorluklarından dolayı sezonu son haftaya kadar iyi bir durumda taşıdık. Son hafta iyi bir sonuçla mutluluk ve sevinç yaşarız. Sütlüce halkı da sağ olsunlar bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar. İnşallah son maçımızda da herhangi bir kazaya uğramadan galibiyetle bitirerek sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sütlücespor Süper Amatör’de Şampiyon Oldu

Sütlücespor Süper Amatör’de Şampiyon Oldu

Sütlücespor Süper Amatör’de Şampiyon Oldu

Sütlücespor Süper Amatör’de Şampiyon Oldu

Sütlücespor Süper Amatör’de Şampiyon Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim