• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Süs Havuzları Şehirlere Estetik Katıyor

Süs Havuzları Şehirlere Estetik Katıyor
Biytaş, ışıklı gösteri ve süs havuzları ile şehirlere değer katıyor.

Biytaş, ışıklı gösteri ve süs havuzları ile şehirlere değer katıyor.

Bursa'nın yanı sıra Türkiye'nin farklı ile ve ilçelerinde yaptığı uygulamalar ile şehir estetiğine katkı sağlayan Biytaş, yaptığı titiz uygulamaları ile göz dolduruyor. Isıtma, soğutma, havalandırma, iklimlendirme uygulamaları ile müşterilerine farklı çözümler sunan Biytaş, havuz alanında da başarılı çalışmalara imza atıyor. Sektörde çeyrek asrı aşan tecrübeye sahip olan Biytaş, bugüne kadar çok sayıda, yüzme havuzu, ışıklı gösteri havuzu ve ışıklı süs havuzunu yaparak kullanıma sundu. Sportif amaçlı olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları, otel, site ve villalardaki yüzme havuzları proje ve uygulamalarında sektörün lider kuruluşlarından biri olan Biytaş, son yıllarda büyük rağbet gören ışıklı gösteri havuzlarında da müşterilerine hizmet veriyor.

Biytaş Şirketler Grubu Başkanı Suat Gülçimen, Türkiye'de havuzların hızla yaygınlaştığını söyledi. Gülçimen, geçmişte lüks olarak kabul gören havuzların günümüzde ihtiyaç noktasına geldiğini belirterek, "Yeni konut projelerinde açık ve kapalı yüzme havuzları olmazsa olmazlar arasına girdi. Konut projelerinde yüzme havuzlarının yanı sıra ışıklı gösteri ve ışıklı süs havuzları da çok talep görüyor. AVM'lerin bahçe ve iç mekânlarındaki ortak kullanım alanlarında çok farklı özelliklerde havuzlar talep ediliyor. Şehirlerin meydanları, parkları ve farklı alanlarında da değişik özelliklere sahip havuzlar ve suni şelaleler yapılıyor. Bu havuzlar ve şelalelerde ışıklı gösteri aparatları ve fıskiyeler olması isteniyor" dedi.

Gösteri ve süs havuzları konusunda taleplerin attığına dikkat çeken Suat Gülçimen, özellikle tematik havuzlara ilgi duyulduğunu söyledi. Günümüzde şehirlerin ruhuna uygun çok güzel havuzların yapıldığını belirten Gülçimen, bu yönde gelen taleplerin Biytaş proje ekibince değerlendirildiğini ve derhal özel projeler hazırladığını söyledi. Gülçimen, Marmaris Belediyesi'nce yaptırılan meydan düzenlemesindeki ışıklı su gösterileri fıskiye sistemleri ve havuzların uygulamasının Biytaş tarafından yapıldığını belirterek, "Gemlik körfezindeki ışıklı havuzlar, Konya Kültürpak'taki ışıklı gösteri havuzları hemen akla gelen diğer çalışmalarımız arasındadır" dedi.

Süs Havuzları Şehirlere Estetik Katıyor

Süs Havuzları Şehirlere Estetik Katıyor

Süs Havuzları Şehirlere Estetik Katıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim