• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Survivor'da bu hafta hangi isim elendi?

Survivor'da bu hafta hangi isim elendi?
Survivor All Star'da kim elendi? TV8'in en iddialı yarışması Survivor'da bu hafta ünlüler takımından Merve Oflaz elendi. Eleme gecesinde neler yaşandı?

Survivor All Star'da bu hafta kim adadan ayrıldı? TV8'in en iddialı yarışması Survivor'da bu hafta ünlüler takımından Merve Oflaz elendi. Eleme gecesinde neler yaşandı? Kim elendi? İşte detaylar... Survivor All Star'da haftanın birinci seçilen Anıl, Hakan'ın ismini yazdı. Üçlü arasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adadan giden isim oldu. Merve Oflaz ile Berna gönderilmek için aday olan iki yarışmacıydı. Survivor'da kim elendi? Survivor All Star 14 Nisan eleme gecesi sürpriz bir şekilde bugüne kaldı , adada kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. Survivor All-Star'da 15 Nisan Çarşamba günü elenen isim belli oldu. Daha önce Merve Oflaz ve Berna, adadan gitmeleri için aday gösterilmişti.
Survivor All-Star'da önce aday isimler söz aldı.
Berna “Geçen hafta en zor haftaydı. Hem dokunulmazlığı kaybettik, hem hasta oldum, hem kişisel dokunulmazlığı alamadım, hem aday gösterildim, hem de istemediğim bir tartışma yaşadım. Doğukan'la bir tartışma yaşadım. İleri gittim. Kendisinden özür diledim. Bu durumdan da utanıyorum” diye açıklama yaptı. Merve Oflaz da “Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4'üncü kez kalmak istiyorum” dedi.
 
SURVIVOR ALL-STAR'DA ANIL BİRİNCİ OLDU
Ünlüler takımında bu hafta birinci olan yarışmacı Anıl oldu. Anıl, aday gösterdiği ismi “Bu hafta kötü bir hafta geçirdik. Birinci olursam kimi söylerim dile düşünmedim. Adada gruplaşma var.Kendi grubumdan bir kişiyi söylemek istemiyorum. Doğukan'ı söylemek istemiyorum. Kendisi adanın en ılımlı, en yapıcı insanı. Diğer bir isim benim sakatlığımı söylüyor. Bu isim de Hakan” sözleriyle açıkladı.
 
Turabi ve Hilmicem, Hakan'ın ismini duyunca bu karara sevindi. Turabi, sessizce “İşte bu” dedi. Kararı duyan Hakan “Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti” diye sitemkar bir konuşma yaptı.
 
ELENEN YARIŞMACI MERVE OFLAZ OLDU
SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adan giden yarışmacı oldu. Serenay, MerveOflaz'ın gittiğini öğrenince ağlamaya başladı.


MERVE OFLAZ KİMDİR?


23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Merve Oflaz , ilköğretimini Nurşen Fuat Özdayı İlkokulu'nda tamamladı. Çengelköy Lisesi mezunu olan Merve Oflaz, lise hayatında çok başarılı bir öğrenci olamamıştır. Yabancı dil bölümünü seçen Merve, İngilizce Öğretmenliği'ni hedeflese de bu hedefine ulaşamamıştır. En büyük hayali ise pilot olmaktı, ancak bunda da başarılı olmamıştır.


- Merve Oflaz Boyu: 1.68 m.


-  Merve Oflaz Kilosu: 53 kg.


Beykoz'da büyüyen Merve Oflaz, denizle hep iç içe bir yaşam sürdürmüştür. Dalyan Club'da antrenörlük yapmaya başlamıştır. Marmara Üniversitesi'nin Akademi Sınavı'na girmiş ve başarılı olmuştur. Yüzme ve tenisle uğraşan Merve Oflaz'ın hobileri arasın paten kaymak ve açık hava sinemaları da yer almaktadır.


2010-2011 sezonunda Survivor Kızlar – Erkekler yarışmasını kazandıktan sonra hayatı değişmiştir. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizinde Ayşe Hatun karakteriyle oyunculuğa merhaba demiştir. 2012 yılında Kalbim 4 Mevsim adlı dizide Aslı karakteriyle başrol oynamıştır. 2014 yılında Not Defteri isimli dizide de İclal karakteriyle başrol oynamıştır. 2014 yılında sevilerek takip edilen Güzel Köylü adlı dizide Oya karakteriyle konuk oyuncu olarak hayranlarının karşısına çıkmıştır.


12 NİSAN ÜNLÜLER ADA KONSEYİNDE YAZILAN İSİMLER


Survivor HAKAN, "BERNA" yazdı, Survivor ANIL, "MERVE OFLAZ" yazdı, Survivor DOĞUKAN, "BERNA" yazdı Survivor PASCAL, "MERVE OFLAZ" yazdı, Survivor SERENAY, "Göstermedi"  Berna Olabilir Survivor Merve Aydın, "MERVE OFLAZ" yazdı, Survivor MERVE OFLAZ, "BERNA" yazdı,  Survivor BERNA, "Göstermedi"  Merve Oflaz olabilir

 

Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim