• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Survivor All Star finalistleri kim olacak?

Survivor All Star finalistleri kim olacak?
Survivor All Star'da final için geri sayım başladı. Merve, Turabi, Hilmicem ve Begüm'ün son dörde kaldığı Survivor All Star'da ilk finalist Turabi oldu.

Peki sms oylaması ile belirlenecek Survivor All Star'ın ikinci finalisti kim olacak? Survivor bu akşam Kıbrıs'tan canlı yayınlanacak..

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Yarışma programı Survivor All star’ın ilk finalisti belli oldu! Yapımcılığını Acun Medya’nın yaptığı, bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı program 3 Temmuz Cuma günü final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Programın ilk finalist ismi Turabi Çamkıran oldu.
 
Turabi Çamkıran’ın rakibi ise diğer üç kişinin çıkacağı sms sonucuna göre belli olacak. Survivor All Star’da üç yarışmacı bu akşam Kıbrıs’ta gerçekleştirilen canlı yayında SMS oylamasına çıkıyor.
 
Buraya kadar gelmeyi başaran yarışmacılardan ikisi bu akşam Survivor All Star macerasına veda edecek. Gecenin sonunda ikinci finalist olma şansını yakalayan yarışmacı kim olacak? Kim 10 Yılın Şampiyonu olma yolunda finale ismini yazdıracak?
 
Büyük final Cuma günü yapılacak. Turabi ve sms oylamasında belirlenen ikinci finalist arasında yapılacak heyecanlı oylama sonrası Survivor All Star'da on yılın şampiyonu belli olacak.

SURVIVOR'DA YÜZLEŞME

Survivor All Star’da yarın akşam yarışmacılar ada hayatı boyu yaşananları konuşup, yüzleşecekler. Herkes birbirine aklında kalan soruları soracak, yaşadıkları problemler üzerine konuşacaklar.

Kendini yarışmada ifade etme fırsatını bulamayanlar büyük final öncesinde tüm düşüncelerini anlatma şansı yakalayacaklar.
 
10 Yılın Şampiyonunun belli olmasına bir adım kala yarışmacılar birbirleri ile karşı karşıya geldiklerinde neler yapacaklar? Birbirlerine ne açıklamalarda bulunacaklar?

SURVIVOR BÜYÜK FİNAL

Kuzey Kıbrıs’tan ekranlara gelecek olan Survivor All Star’daelenen tüm yarışmacılar büyük finalde bir araya gelecek.
 
Aylardır Dominik’te ve oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlenecekler.
 
Canlı yayında halk oylaması ile All Star şampiyonunun belli olacağı yarışmada, finalistler büyük bir heyecan yaşayacaklar.
 
Survivor All Star’a damgasını vuran olaylar da final akşamında konuşulacak. 10 Yılın Şampiyonu kim olacak? 3 Temmuz Cuma akşamı TV8’de!

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim