• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Suriyeli Doktor Ve Eczacılar Temsilcilerini Seçti

Suriyeli Doktor Ve Eczacılar Temsilcilerini Seçti
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıda Suriyeli doktor ve eczacılar, sağlık...

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıda Suriyeli doktor ve eczacılar, sağlık müdürlüğü başta olmak üzere çeşitli kurumlarda kendilerini temsil edecek yöneticileri seçti.

Belediyede yapılan toplantıya, ilçede yaşayan 70 doktor ve 35 eczacı katıldı. Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak, dernek müdürü Dr. Abdulhamit Tahhan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan Ekmen, doktor ve eczacılar katıldı.

Başta sağlık müdürlüğü olmak üzere çeşitli kurumlarla olası sorun ve sıkıntılarını paylaşmak, çözüm bulunmasına katkı sağlamak amacıyla başkan ve yardımcısı ile sekreterden oluşan üye seçimi yapıldı.

Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak, iç savaşın başladığı ve halkın Türkiye'ye yerleştiği ilk günden bu yana her konuda kendilerine yardımcı olunduğunu belirterek, seçilen temsilcilerin doktor ve eczacıların sorunlarının çözümü ile talep ve isteklerinin değerlendirilmesinde yetkili makamlarla görüşebileceklerini söyledi. Yumuşak, seçimlerle ilgili derneğe katkı sağlayan emeği geçen Suriyeli kadınlar heyetine de teşekkür etti.

Yoklama ve oy kullanma usulü ile yapılan seçimde, eczacılarda başkanlığa Enes El Duğeym, yardımcılığa Fuat Alluş, sekreterliğe Cihan Bekkur, üyeliğe ise Enes El Sumur getirildi.

Doktorlarda ise başkanlığa Muhammed Sellum, yardımcılığına Eymen Tiggo, sekreterliğe Abdulilah Abdulaziz, üyeliğe ve Suriyeli geçici sağlık merkezlerinden sorumlu heyete de Usame Mansur, İmen Lattuf, Ammar Keyyeli, fahri üyeliğe Nebih Keyyeli seçildi.

Suriyeli Doktor Ve Eczacılar Temsilcilerini Seçti

Suriyeli Doktor Ve Eczacılar Temsilcilerini Seçti

Suriyeli Doktor Ve Eczacılar Temsilcilerini Seçti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim