• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Suriyeli Çocukların Karne Heyecanı

Suriyeli Çocukların Karne Heyecanı
Eyüp'te eğitim gören Suriyeli çocuklar düzenlenen karne töreninin ardından Eyüp Belediyesi tarafından götürüldükleri Yunus Gösteri Merkezi'nde Yunus...

Eyüp'te eğitim gören Suriyeli çocuklar düzenlenen karne töreninin ardından Eyüp Belediyesi tarafından götürüldükleri Yunus Gösteri Merkezi'nde Yunus ve Fok Balıklarının gerçekleştirdiği gösterilerle karne almanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Eyüp İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören Suriyeli çocuklar yarıyıl tatili ve karne sevinci yaşadı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan karne dağıtım töreni sonrası 160 çocuk, karnelerine kavuştu. Karne töreni ardından Eyüp Belediyesi tarafından Yunus Gösteri Merkezi'ne getirilen çocuklar ve aileleri, eğitimli Yunus Balıklarının gösterilerini izledi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da katıldığı gösteri renkli görüntülere sahne oldu. Kendilerine karne hediyesi olarak sahnelenen gösteriden memnun kalan çocuklar, eğitimli yunus ve fok balığının gösterileri ile keyiflerince bir gün yaşadı.

Çocuklarla birlikte düzenlenen gösteriyi izleyen Başkan Aydın, Suriyeli çocukların karne sevinçlerine ortak olmak istediklerini ifade ederek, "Umarım çocuklarımız eğlenirler. Çok güzel bir ortam burası, bir parça olsun onları da diğer çocuklarımızla aynı noktada buluşturmak istedik" dedi.

Gösterileri izleyen öğrencilerden Muhammed El Ahmet daha önce böyle bir gösteri izlemediğini ifade ederek, "Çok mutluyuz herkesten Allah razı olsun. Daha önce böyle bir gösteri izlememiştim. Karnemde çok güzel bizlere hediye olarak kulaklıkta verdiler çok güzel" diye konuştu.

Öğrencilerden Abdullah Zeyyad gösteriden dolayı mutluluğunu dile getirerek, "Çok güzel oldu bu gösteriler. Bizim için çok güzel bir hediye oldu" şeklinde konuştu.

Suriyeli Çocukların Karne Heyecanı

Suriyeli Çocukların Karne Heyecanı

Suriyeli Çocukların Karne Heyecanı

Suriyeli Çocukların Karne Heyecanı

Suriyeli Çocukların Karne Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim