• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Suriye Spor Kulüpleri Temsilcilerini Seçti

Suriye Spor Kulüpleri Temsilcilerini Seçti
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Suriyeli spor kulüpleri temsilcilerini seçti.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Suriyeli spor kulüpleri temsilcilerini seçti.

Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği organizasyonunda, belediyede yapılan temsilci seçme toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı ve Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak ile dernek müdürü Dr. Abdulhamit Tahhan ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Halil Sarsar eşlik etti.

Temsilci seçiminde Suriye kulüplerinin yöneticiliğine Abdulah Almansor başkan olurken, İheb Merri başkan yardımcılığına ve Ahmet Hacyahya basın sözcülüğüne seçildi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak, daha önce doktorlar ve eczacıların temsilci seçtiklerine dikkat çekerek, spor kulüpleri adına seçilen temsilcilerinde spor yada farklı konulardaki taleplerinin temsilciler aracılığıyla ilgili makamlara ulaştırılacağını söyledi.

Suriyeli temsilciler, uygulamadan memnun olduklarını, bunun kendileri açısından önemli olduğunu söylediler.

Seçilen temsilciler Türkiye'de bulundukları sürede gerek yetkili makamların ve gerekse halkın kendilerine yardımcı olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Bu arada Suriyeli Spor Kulüpleri Başkanı Abdulah Almansor, dernek başkanı Yumuşak ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Halil Sarsar'a birer teşekkür plaketi verdi.

Öte yandan sporcular ve başkan ile üyeleri belediye başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı ve Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Hüseyin Yumuşak ile dernek müdürü Dr. Abdulhamit Tahhan ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Halil Sarsar'da katıldı.

Yapılan toplantıda Abdulah Almansor, Futbol, halter, voleybol gibi çeşitli spor dallarında sporcu yetiştirilmesi, Türk ve Suriyeli gençler arası spor yarışmaları düzenlenmesi, spor tesislerinden yararlanılması konusunda kendilerine yardımcı olacaklarını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim