• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Suriye sınırındaki Ceylanpınar’da eski HDP Encümen Üyesi, AK Parti’ye katıldı

Suriye sınırındaki Ceylanpınar’da eski HDP Encümen Üyesi, AK Parti’ye katıldı
PYD kontrolündeki Suriye'nin Rasulayn kentine komşu olan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde HDP eski Encümen Üyesi İlhan Turgay, Ak Partiye katıldığını...

PYD kontrolündeki Suriye'nin Rasulayn kentine komşu olan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde HDP eski Encümen Üyesi İlhan Turgay, Ak Partiye katıldığını açıkladı.

Yukarı Taşlıdere Mahallesi'nden HDP eski Encümen İlhan Turgay, artık yoluna AK Parti ile devam edeceğini açıkladı. AK Parti'ye katıldığını belirten Turgay, "Benim kalbim her daim reisin yanındaydı. Hangi partide olursam olayım her zaman kalbim onun yanındaydı. Bugünden sonra da gerek aile olarak ve gerek aşiret olarak, köy olarak bundan sonra AK Parti ile birlikte yolumuza devam edeceğiz. Gerçi ben hiç bir zaman AK Parti kimliğimi atmadım. Bundan sonra da yuvama geri dönüyorum" dedi.

Herkesi AK Parti'ye davet eden Turgay, "HDP eski encümeni olarak HDP'den AK Parti'ye katılıyorum. Bundan sonra hizmeti gören herkesi AK Parti'ye bekliyoruz. AK Partiye katılmayanları diyorum ki, "geç olmadan sizde yuvaya dönün." Bu partinin kapısı hizmet aşkında olan herkese açık" diye konuştu.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek de, katılım gösteren Turgay'a teşekkür ederek, "İlhan Turgay kardeşimizin bizimle daha önceden de gönül bağı olduğunu biliyorduk. Fakat biz kendisi katılım göstermeden önce de yönetim kurulumuzu kurarken ilçenin mozaiğini yansıtmak adına onların aşiretinden olan, onların ailesinden olan Seyithan Turgay'ı da yöntemimize katmıştık. Şu anda da İlhan kardeşimizin partimize katılması bizlere şeref verdi. Her zaman biz bir aile olarak devam edeceğiz. Biz diyoruz ki ne olursan ol yine gel. Sen gelmezsen biz geliriz" dedi.

AK Parti Üst Kurul Üyesi ve eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla da, İlhan Turgay'ı tebrik ederek, "Kardeşimiz yuvaya döndü. Turgay ailesiyle artık daha güçlüyüz. Artık Turgay ailesiyle birlikte yola devam edeceğiz" ifadelerinin kullandı.

Daha sonra ilçe başkanı Halid Şimşek, İlhan Turgay'a rozetini takarak kendisini tebrik etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim