• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Sur’a 10 Bin Adet Höşmerim Yollandı

Sur’a 10 Bin Adet Höşmerim Yollandı
Altıeylül Belediyesi, Diyarbakır Sur'da görev yapan güvenlik güçlerine höşmerim, peynir ve ekmek gönderdi.

Altıeylül Belediyesi, Diyarbakır Sur'da görev yapan güvenlik güçlerine höşmerim, peynir ve ekmek gönderdi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu "Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için höşmerim, peynir ve ekmek gönderdik. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor" dedi.

Altıeylül Belediyesi Güneydoğu'da terör örgütü ile mücadele eden asker ve polislerin yanında olduğunu hissettirdi. Altıeylül Belediyesi Diyarbakır Sur'da operasyonlara katılan güvenlik güçlerine destek olmak adına 10 bin adet höşmerim, peynir ve ekmek gönderdi. 1 minibüs dolusu malzeme Sur'a Başkan Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Ahmet Özen ve daire müdürlerinin katılımı ile yollandı.

Başkan Kafaoğlu, "Altıeylül Belediyesi olarak Güneydoğu'yu terör örgütünden ve teröristlerden temizlemek için canla-başla ve Çanakkale ruhuyla mücadele eden güvenlik güçlerimize destek olsun diye onlara 10 bin adet höşmerim, peynir ve ekmek gönderiyoruz. Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor. Orada görev yapan güvenlik güçleri kardeşlerimiz bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamak, ezan susmasın, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye vatan için mücadele ediyorlar. Yüreğimiz, hayır dualarımız her zaman onlarla. Cenabı Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Cenabı Allah ülkenin birliğini, beraberliğini, dirliğini bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir. Biz en zor zamanda yedi düvele karşı Çanakkale'yi geçilmez yapmış bir milletiz. Şu anda çok daha güçlüyüz, kendi helikopterimizi, tankımızı, tüfeğimizi, füzelerimizi yapıyoruz. Savunma sanayiinde çok ciddi mesafe aldık. Hükümetin, devletin organları tek yürek. Altıeylül'den Sur'da görev yapan güvenlik güçlerimize kucak dolusu selamlar, sevgiler ve dualar yolluyoruz" dedi.

Sur’a 10 Bin Adet Höşmerim Yollandı

Sur’a 10 Bin Adet Höşmerim Yollandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim