• BIST 9548.09
  • Altın 2498.785
  • Dolar 32.4956
  • Euro 34.5451
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

Süpren Mahallesi Çamurdan Kurtarıldı

Süpren Mahallesi Çamurdan Kurtarıldı
Odunpazarı Belediyesi ekipleri, Süpren Mahallesi'ndeki bölge halkı için sıkıntı oluşturan suyu tahliye etmek amacıyla 400 metre beton boru döşeme çalışması...

Odunpazarı Belediyesi ekipleri, Süpren Mahallesi'ndeki bölge halkı için sıkıntı oluşturan suyu tahliye etmek amacıyla 400 metre beton boru döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediyesi'nin mahalle statüsü kazanan köylerde gerçekleştirdiği çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında son olarak Süpren Mahallesi'nde yer altı ve dağlardan gelerek bölge halkı için sıkıntı oluşturan suyu tahliye etmek amacıyla 400 metre beton boru döşeme çalışması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamaya göre; Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve ESKİ tarafından ortaklaşa yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinden tam not aldı. Özellikle kış aylarında dağlardan gelen suyun yer altından çıkan sularla birleşmesinin bölge halkı için çok sıkıntı oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt sayesinde uzun yıllar sonra köyün sıkıntısının giderildiğini vurguladı. Mahalle sakinleri, Odunpazarı Belediyesi'nin ve ESKİ'nin ortaklaşa çalışması sonucunda mahallenin çamurdan ve kötü görüntüden kurtulduğunu ifade etti.

Yapılan çalışmalardan önce yağışlarla beraber mahallede bir yerden bir yere gitmenin kendileri için büyük bir eziyet olduğunu ifade eden mahalle sakinleri: "Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür ediyoruz. Başkanımız kapımızı çalıp isteğiniz var mı? diye sormasa kimsenin bizimle ilgileneceği yok. Bundan sonra inanıyoruz ki tüm sorunlarımız çözülecek" dedi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Süpren mahallesinde yaşananların Türkiye'nin acı gerçeklerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Kurt,"Odunpazarı Belediyesi olarak mahalle statüsü kazanan köylerimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yaptığımız incelemelerde köylerimizin her alanda büyük eksiklileri olduğunu tespit ettik. Süpren bunlardan sadece biri. Diğer köylerimiz de aynı durumda. Bugüne kadar kimse vatandaşlarımıza sahip çıkmamış. Odunpazarı Belediyesi olarak hemşerilerimizin yanındayız. Onlara sahip çıkıyoruz. Onlara kaliteli bir yaşam sunmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz" görüşlerine yer verdi.

Süpren Mahallesi Çamurdan Kurtarıldı

Süpren Mahallesi Çamurdan Kurtarıldı

Süpren Mahallesi Çamurdan Kurtarıldı

Süpren Mahallesi Çamurdan Kurtarıldı

Süpren Mahallesi Çamurdan Kurtarıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim