• BIST 9645.02
  • Altın 2419.03
  • Dolar 32.5746
  • Euro 34.8107
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Şüphelinin kulübesinden silahlar çıktı

Şüphelinin kulübesinden silahlar çıktı
Aydın'da jandarma ve polisin ortak operasyonunda, bir zanlı tarafından kullanılan kulübede adeta cephanelik ele geçirildi.

Aydın'da jandarma ve polisin ortak operasyonunda, bir zanlı tarafından kullanılan kulübede adeta cephanelik ele geçirildi. Değişik suçlardan kaydı bulunan K.T.'ye ait olduğu iddia edilen silahlara ve malzemelere el koyulurken zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Jandarmadan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Ekiplerce şüpheli bir aracın Söke ilçesi Ağaçlı Mahallesi, Ovacık mevkisindeki araziye kaçtığı ihbarı alınması üzerine olay yerine sevk edilen devriyenin yaptığı araştırma ve soruşturma neticesinde, arazi içerisinde iki adet kulübenin bulunduğu ve kulübelerin, Söke Emniyet Müdürlüğü'nce kasten öldürme ve basit yaralama suçundan aranan, 6 adet suç kaydı bulunan K.T. isimli şahıs tarafından kullanıldığı tespit edilmiştir. Kulübeye yapılan baskında 1 adet siyah renkli, 7.65 mm. çapında, üzerinden markası ve seri numarası kazınmış tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 8 adet tabanca fişeği, 1 adet seri numarası kazınmış kurusıkı tabanca, 1 adet Kalaşnikof şarjörü, 1 adet av tüfeği şarjörü, 1 adet tüfek dürbünü, 3 adet el dürbünü, 1 adet Aselsan telsiz, 2 adet Motorola marka el telsizi, 1 adet av tüfeği namlusu, 1 adet plastik ve 1 adet tahta olmak üzere toplam 2 adet pompalı av tüfeği dipçiği, 1 adet döner bıçağı ve 1 adet pala tabir edilen bıçak, kavanoz içerisinde kenevir tohumu, Söke ilçe merkezinde çalındığı tespit edilen 2 motosiklet, şase numarası tespit edilemeyen atv, 12 adet tabanca kovanı, 1 adet Kalaşnikof kovanı ve 1 adet dizüstü bilgisayar ele geçirilmiştir. Olayla ilgili cumhuriyet savcısına bilgi verilerek, alınan talimat doğrultusunda ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınmış, şüpheli K.T. isimli şahsın yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir."

Şüphelinin kulübesinden silahlar çıktı

Şüphelinin kulübesinden silahlar çıktı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim